Gå til sidens hovedinnhold

Denne uken kan du vinne 480 millioner

Aldri har den samlede lottopotten vært større.

Det er gigantiske potter å spille om i både Viking Lotto, Eurojackpot og Lotto i påsken.

Onsdag 27. mars er førstepremiepotten i Viking Lotto på 183 millioner koner, noe som er 31 millioner kroner bak rekorden fra den siste trekningen i oktober 2012.

Rekordutbetalingen i Viking Lotto er 63.243.500 kroner. Premien tilfalt en mann fra Austrheim i Hordaland som hadde to rekker med seks rette 18. januar 2012.

220 mill er rekorden
På langfredag er det mulig å vinne 250 millioner kroner i Eurojackpot.

- Vi har passert en kvart milliard, og det er en milepæl for premiepotter i Norge. Mye tyder på at Eurojackpot-premien denne uken er den nest største i den vestlige verden, sier kommunikasjonsrådgiver Roar Jødahl i Norsk Tipping.

Rekordutbetalingen i Eurojackpot er 220 millioner kroner, som gikk til en finne uken før Norge ble medlem.

- Eurojackpot er et spill der store jackpoter er det som gjør spillet spennende. I tillegg til den gigantiske førstepremiepotten, ser vi at stadig flere får øynene opp for at også 2. premien er stor. Denne uken kan en norsk 2. premievinner stikke av med 19 millioner kroner – det er jo penger det også, fortsetter han.

Les nettreff-svarene fra Lotto-damene: - Heller nachspiel med Depp enn Jens

Super Lotto på påskeaften
På selveste påskeaften er det både Lotto og Super Lotto med 47 millioner kroner i potten. Alle som har levert Lotto-kuponger siden forrige Super Lotto-trekning, er med i kampen om de 47 millioner kronene.

Til sammen er det altså mulig å vinne 480 millioner kroner i påsken.

- Denne uken er spesiell. Vi snakker vi om enorme summer som kan skifte eier i løpet av noen få dager, avslutter Jødahl.

Kommentarer til denne saken