Gå til sidens hovedinnhold

Depay åpnet United-kontoen

Grei seier for Manchester United i USA.

MANCHESTER UNITED - SAN JOSE 3-1:

Manchester United sikret seg det nederlandske stortalentet Memphis Depay tidlig i sommer og det er store forventninger til unggutten.

Depay ble toppscorer i Nederland sist sesong og 21-åringen har allerede blitt beskrevet som et talent utenom det vanlige av nye lagkompiser.

Onsdag morgen fikk Depay vist noe av det han kan. Nykommeren scoret nemlig sitt første mål i Uniteds møte med San Jose i USA.

Laget fra England tok ledelsen etter 31 minutter og her var både Juan Mata og Depay involvert. Spanjolen fyrte av fra utenfor boksen og Depay var oppe med en fot inne i boksen, før ballen gikk forbi keeper og i mål.

Juan Mata blir trolig kreditert scoringen, ifølge Uniteds nettside.

Noen minutter senere var det mindre tvil om hvem som var sist på ballen. Depay var våken på et svakt tilbakespill fra San Jose, kom først på ballen og plasserte den sikkert forbi keeper og kunne juble for sitt første mål.

Det har vært spekulert i hvor vidt unggutten skal spille spiss eller som ving for United, men her viste han i hvert fall nese for scoringer.

Rett før pause reduserte San Jose ved Fatai Alashe.

Andre omgang ble litt mer en transportetappe for United, som stort sett hadde grei kontroll, men etter 61 minutter kom en ny fulltreffer.

Jesse Lindgard slo et godt innlegg og Andreas Pereira raget høyest i luften og stanget inn Manchester Uniteds tredje denne morgenen.

Flere mål fikk ikke de 18.000 frammøtte se.

Louis van Gaal stilte for øvrig med én lagoppstilling i første omgang og en annen etter hvilen. Nykommere som Depay, Bastian Schweinsteiger, Mateo Darmian og Morgan Schneiderlin fikk alle spilletid.

Kommentarer til denne saken