Gå til sidens hovedinnhold

- Dere er noen forbanna feiginger

Ståle Solbakken tar et kraftig oppgjør med tyske journalister.

Tysk presse meldte forrige uke at Ståle Solbakken hadde fått sparken som Köln-trener.

Etter tapet mot nedrykksrival Augsburg tordnet tyske aviser mot det de mente var en skandale i Köln, og flere skrev svært kritiske artikler om Solbakkens innsats som Köln-trener.

Tordnet mot pressen
Men Ståle Solbakken fikk fornyet tillit av Köln-styret, og da nordmannen stilte til pressekonferanse tirsdag, benyttet han muligheten til å slå tilbake mot de tyske journalistene, melder NRK.

De skriver at Solbakken omtalte journalistene som «noen forbanna feiginger».

- Jeg er åpen med dere, og da forventer jeg at også dere viser meg respekt, men i stedet skriver dere masse feil, tordnet Solbakken.

Og fortsatte tiraden:

- Dere er feige fordi dere kommer med masse usannheter om klubben uten å si hvor dere har det fra. Ifølge dere kan man gå rett inn i garderoben og få informasjon om klubben, men ingen i klubben sier at de lekker informasjon til dere.

Pekte ut journalist
Særlig lokalavisen Express fikk gjennomgå. Det var de som først meldte at Solbakken hadde fått sparken, og det hadde nordmannen fått med seg.

- Du vet godt at du gjorde en stor, stor feil på søndag. Du skrev noe som ingen andre dobbeltsjekket. Selv om man tror man vet avgjørelsen må man vente til det blir bekreftet før man går ut med det, sa Solbakken og pekte på en Express-journalist i mengden.

Det er ikke bare pressen Solbakken har latt det gå ut over. Tirsdag bestemte han seg også for å utestenge fire spillere fra troppen som skal forberede seg til helgens skjebnekamp mot Werder Bremen.

Milivoje Novakovic, Petit, Kevin Pezzoni og Andrezinho får ikke være med når resten av troppen onsdag reiser på treningsleir til Marienfeld. De må i stedet trene for seg selv i Köln.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken