Gå til sidens hovedinnhold

Derfor bruker Zlatan BH

Han er faktisk ikke den eneste verdensstjernen som gjør det.

Bildet av Zlatan Ibrahimovic iført en sports-BH har gått sin gang på sosiale medier den siste uken. Flere har stusset over den svenske fotballstjernens valg av klesplagg.

Men han er faktisk ikke den eneste mannlige spilleren som går kledt slik på fotballbanen. Også Lionel Messi er blant spillerne som benytter seg av samme type BH.

Da Messi var på besøk i Oslo forrige uke, i forbindelse med Barcelonas privatkamp mot Vålerenga, brukte den lille argentineren samme type plagg som Zlatan under treningen på Ullevaal Stadion.

Det er en god grunn til at stjernene benytter seg av BH-en.

Det har seg nemlig slik at overdelen gir en direkte oversikt over nyttige data som hastighet, puls, avstander og så videre. Klesplagget sender tallene trådløst videre til en datamaskinen slik at spillere og trenere får en oversikt over deres ytelser.

Overdelen, som er levert av selskapet GPSports, har allerede blitt introdusert for en rekke europeiske storklubber, som ser ut til å ha nytte av produktet.

Barcelona, AC Milan, Chelsea, Werder Bremen og Paris Saint-Germain er blant noen av klubbene som samarbeider med GPSports.

Det kan derfor med andre ord bli flere spillere som vil benytte seg av sports BH-er framover, og nå vet du hvorfor.

Reklame

Vann plenen og potteplantene automatisk mens du er på ferie

Kommentarer til denne saken