Gå til sidens hovedinnhold

Derfor droppet Arsenal Fabregas

Spanjolen snakket med Arsene Wenger.

I forrige uke ble det klart at Francesc Fabregas returnerer til Premier League.

Den spanske midtbanemannen, som spilte flere sesonger for Arsenal før han gikk til Barcelona, skal fra høsten av ikle seg drakten til byrival Chelsea.

Da det ble kjent at Fabregas var på vei bort fra Barcelona, tenkte nok mange at Arsenal ville vært et naturlig sted for eleganten å dra, men manager Arsène Wenger skal etter sigende ha tenkt at han ikke hadde bruk for spanjolen.

Under en pressekonferanse i VM, utdyper Fabregas.

- Jeg snakket med Wenger om en overgang, men han sa det ville være vanskelig, fordi Mesüt Özil spilte i min posisjon nå, sier han ifølge Daily Mail.

- Jeg hadde uansett mange gode alternativer. Det sto mellom to-tre klubber. Jeg snakket med José Mourinho og han sa de tingene jeg ville høre, sier han.

Chelsea betaler rundt 30 millioner pund for 27-åringen.

I VM har Fabregas og hans Spania fått en grusom start på mesterskapet. I åpningskampen mot Nederland ble det braktap med hele 5-1.

Midtbanemannen mener det er for tidlig å avskrive Spania. Nasjonen har vunnet de tre siste store mesterskapene, EM i 2008 og 2012, samt VM 2010.

- Bare se på hva vi har oppnådd de siste seks årene. Man skal ikke leve i fortiden, men for fire år siden møtte vi også Chile og vant 2-1, sier han.

Spania møter nettopp Chile i neste gruppekamp.

- Vi skal spille vå type fotball. Vi skal holde på ballen, men vi må være mer dynamiske i pasningsspillet. Vi må angripe og være tapre, sier han.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken