Sportens verden har fått et nytt superpar, men verken Caroline Wozniacki eller Rory McIlroy har bekreftet offentlig at de faktisk er sammen.

Interessen for paret er imidlertid stor. Det er ikke så unaturlig; det er tross alt snakk om verdens beste kvinnelige tennisspiller, ifølge rankingen, og golfens nye superstjerne.

Sporten.dk har snakket med flere kilder i Nord-Irland, og samtlige er enige om årsaken til at paret ikke vil stå fram offentlig. Det skal skyldes at McIlroy vil skåne sin eks-kjæreste, Holly Sweeney, fra påkjenningen.

McIlroy og Sweeney møttes som tenåringer og var et par i seks år, fram til de i sommer offentliggjorde bruddet.

- Helt fra starten har han forsøkt å skåne Hollys følelser, sier en nær venn fra golfmiljøet.

Wozniacki og McIlroy møttes under en boksekamp i Hamburg i juli og har i ettertid flørtet åpenlyst på Twitter. Nylig var McIlroy til stede under Wozniackis opphold i Mason i Ohio i USA i forbindelse med danskens deltagelse i en tennisturnering der.

McIlroy irriterer seg angivelig over ryktene om at han var utro mot Sweeney før forholdet sprakk.

- Han var absolutt ikke utro. Han er slett ikke den typen, og han er meget irritert over medienes rykter om at han droppet henne til fordel for en annen jente. Sannheten er at de slo opp før han møtte Caroline i Hamburg, forklarer en kilde til sporten.dk.

HTML EMBED