Gå til sidens hovedinnhold

Derfor «hater» Barca denne mannen

- Nå har han gått over streken, sier Andres Iniesta.

Real Madrids Pepe er ikke kjent som en forsvarer som går stille i gangene. Portugiseren fra Brasil er vel heller kjent som en skikkelig grisespiller.

Etter søndagens 2-2-kamp i El Clasico kom som vanlig hardhausen i fokus. Denne gang fordi han anklaget Barcelonas Andres Iniesta for å filme. Barcelona-stjernen skal angivelig ha tatt seg nær av disse kommentarene og overfor Onda Cero bekrefter han dette.

- Om en spiller snakker om deg og dine lagkamerater på den måten, føler du deg fornærmet, sier Barcelona-spilleren.

- Vi vet alle hvordan Pepe er, men disse kommentarene er sårende fordi det er et personlig angrep, forteller Iniesta videre.

Mer fra Nettavisen:

- Gått for langt
Iniesta mener at verken han selv, eller noen av de andre spillerne i den katalanske klubben filmer på banen. Han mener derfor Pepe har gått over streken med sitt utspill.

- Selvsagt gikk det han sa inn på meg. Alle har selvfølgelig rett til en mening, men det finnes grenser. Det kan ikke gå så langt som det har gjort her, sier Iniesta.

Til tross for kritikken fra Barcelona-stjernen har ikke hardhausen til Real Madrid skiftet mening i saken.

- Jeg sa bare hva som skjedde i kampen. Om noen kjenner seg fornærmet på grunn av det, så er det fordi sannheten er smertefull, sier den tøffe midtstopperen.

Se Pepes «greatest hits»:

HTML EMBED

Åtte poeng bak
Oppgjøret mellom de to lagene endte for øvrig 2-2. Cristiano Ronaldo scoret to mål for Real Madrid, mens Lionel Messi nettet to ganger for hjemmelaget.

Barcelona topper tabellen i La Liga etter sju serierunder med 19 poeng på sju kamper. Atlético Madrid har også samme poengsum på andreplass.

Real Madrid og Pepe har på sin side slitt litt i serieåpningen og ligger hele åtte poeng bak rivalen. Real er nummer sju med sine 11 poeng.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken