Gå til sidens hovedinnhold

Derfor klikket det for van der Vaart

Den ferske Tottenham-spilleren liker ikke å bli tatt av banen.

Det var i tirsdagens landskamp mot Finland at det gikk en smule hett i hodet til Tottenhams nye stjerne, nederlandske Rafael van der Vaart. 27-åringen ble byttet ut i det 64. minutt til fordel for Eljero Elia, og var tydelig misfornøyd med Bert van Marwijks valg.

Mens han trasket ut av banen holdt han hånden foran munnen, slik at hans mindre hyggelige gloser ikke skulle bli fanget opp.

Den tidligere Real Madrid-spilleren trives best i en offensiv midtbanerolle, men siden Wesley Sneijder foretrekkes i den posisjonen på landslaget, startet van der Vaart i en kantrolle.

- Det irriterer meg
En posisjon han er helt klar på at han ikke trives med.

- Jeg kan ikke huske sist jeg spilte 90 minutter. Og det irriterer meg, selv om jeg prøver å forholde meg positiv. Men jeg spilte bra. Jeg var involvert i to scoringer, og scoret nesten ett selv også. Jeg ga alt, selv om jeg spilte i en posisjon der jeg ikke trives spesielt godt, sier 27-åringen om byttet ifølge Sky Sports.

- Andre spillere ville kanskje ikke vært sinte for å bli byttet ut, men det er slik jeg føler det akkurat nå, fortsetter han.

- Jeg bannet litt
Tottenham-spilleren ønsker imidlertid ikke å fortelle hvilke ord som kom ut av munnen hans da han i sinne gikk av banen.

- Jeg bannet litt, ja. Men det var ikke rettet mot van Marwijk. Men byttet var veldig forutsigbart. Jeg har spilt 84 landskamper, og fortjente å spille videre, sier den tidligere Ajax-mannen.

Og til tross for at han var uenig i byttet som landslagssjefen gjorde, er van der Vaart ikke tvil om at van Marwijk setter pris på det han bidrar med i den oransje drakten.

- Jeg vet at han har stor tiltro til meg. Han har sagt det flere ganger. Men så ofte som jeg blir byttet ut, er det ikke rart at jeg er misfornøyd, sier Spurs-stjernen.

Lørdag kan nederlenderen få sin Tottenham-debut når hans nye klubb møter West Bromwich Albion til dyst.

PS. Nederland vant kampen 2-1. Klaas-Jan Huntelaar scoret begge Nederlands mål.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken