Gå til sidens hovedinnhold

Derfor så han rødt

Nokas-tiltalt Lars Erik Andersen mistet kontrollen og slo inn en dør i rettssalen i Stavanger onsdag. Les hvorfor.

STAVANGER (Nettavisen): Onsdag morgen mistet Nokas-tiltalte Lars Erik Andersen besinnelsen i rettssalen i Stavanger. Andersen forlot retten like før den ble satt onsdag morgen. Han sparket i døren til tiltalebenken da han gikk, slik at hele salen kunne høre smellet, skrev Nettavisen tidligere onsdag.

Da visste ikke hans forsvarer, Harald Stabell, hvorfor Andersen mistet besinnelsen.

Se innslaget på TV 2 Nyhetene

Her er forklaringen: En slengbemerkning fra Ikmet Kodzaziku.

Hørte bemerkningen
To personer som var i nærheten av de to sier til TV 2 Nyhetene at Kodzadziku kom med en slengbemerkning til Andersen kort tid før han forlot salen. Bemerkningen skal ha fått Andersen til å reagere kraftig. Hva bemerkningen gikk ut på, er foreløpig uklart.

Andersen sparket i tiltalebenken og slo inn et hull i døra da han forlot rettssalen i dag morges.

Forsvarer Harald Stabell ønsker ikke å kommentere opplysningene om at Kodzadziku utløste raseriet.

- Andersen ønsker ikke at jeg kommenterer årsaken til dette. Han frykter det bare vil gjøre situasjonen hans verre, sier Stabell til TV 2 Nyhetene.

Ingen kommentar
Andersen, som har tilstått ranet, skal etter det TV 2 Nyhetene erfarer den siste tiden ha fått flere slengbemerkninger fra medtiltalte. Dagens kommentar skal ha vært det som fikk begeret til å renne over.

Kodzadzikus forsvarer ønsker foreløpig ikke å kommentere saken.

- Jeg har ikke fått snakket med min klient etter at jeg ble kjent med disse opplysningene, og kan derfor ikke kommentere saken, sier forsvarer Abdelilah Saeme til TV 2 Nyhetene.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen