Gå til sidens hovedinnhold

Desailly kan bli sjef for VM-helter

Stopperlegenden blir trolig landslagssjef.

Ghana leverte en meget solid turnering i Sør-Afrika denne sommeren, og var svært nære ved å ta seg helt til en semifinale i mesterskapet. Bare en hands fra Uruguays Luis Suarez og et brent straffespark fra Asamoah Gyan sto i veien for afrikanerne.

Dette skjedde under ledelse av kroatiske Milovan Rajevac, men mannen som også ledet nasjonen til finalen av Afrika-mesterskapet trakk seg fra jobben som sjef tidligere i uken.

Nå er den tidligere AC Milan-kjempen Marcel Desailly den store favoritten til å overta jobben, melder nyhetsbyrået Reuters.

- Alle, fra statsministeren til fotballforbundet, virker å være positive til min søknad. Jeg er tilgjengelig. Nå handler det om å bli enige om en kontrakt, og diskutere hvordan vil skal jobbe sammen, sier franskmannen ifølge avisen L'Equipe.

Desailly la opp som spiller tilbake i 2006, etter en lang karriere der han spilte for klubber som Olympique Marseille, AC Milan og Chelsea. Han fikk 116 landskamper for Frankrike og ble verdensmester i 1998 og europamester i 2000.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!


HTML EMBED
Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken