Gå til sidens hovedinnhold

- Det ble mer farlig enn spennende

Rune Skarsfjord mener det var klasseforksjell på Brann og Hønefoss.

SK BRANN - HØNEFOSS 3-2:

BRANN STADION (Nettavisen): Hjemmelaget hadde full kontroll på et meget svakt Hønefoss-lag i 75 minutter. Et straffe og en frisparkstuss senere ble det plutselig spenning på Brann Stadion.

- Det ble mer farlig enn spennende. Det gjør resultatet litt flatterende, men jeg tillater meg å ikke være skuffet over det, sier Rune Skarsfjord til Nettavisen etter kampen.

- Jeg syns det er klasseforskjell på lagene her i dag og vi har skaffet oss et veldig godt utgangspunkt for resten av sesongen, legger han til.

Forsinket
Hønefoss-spillerne fikk ikke den beste oppladningen til den viktige bunnkampen i Bergen da flyet de skulle ta fra Gardermoen lørdag formiddag var drøyt to timer forsinket. I første omgang så det ut som om bortelagets spillere var lammet av jetlag på turen over fjellet.

- Guttene skal ha for at de kommer tilbake på 0-3, men første omgang ødelegger alt for oss i dag, konstaterer Hønefoss-trener Reidar Vågnes.

Rune Skarsfjord fikk igjen nyte godt av Petter Vaagan Moen, som måtte stå over kampen mot Vålerenga med karantene. Allerede etter 14 minutter satte landslagsspilleren inn sitt tolvte (!) for sesongen. Nå er det bare Moa, Baye Djiby Fall og Steffen Iversen som har nettet flere ganger enn Vaagan Moen i årets tippeliga.

- Vi er veldig fornøyd med tre poeng i dag, konkluderer toppscoreren.

Brann-treneren lovpriset Vaagan Moen som er kontraktsløs etter sesongen. Han legger ikke skjul på at det vil være et stort tap for klubben å miste toppscoreren sin.

- Man skal være veldig forsiktig med å forlate en arena hvor det går så til de grader bra.

- Voldsomt sammenstøt
35 minutter ut i kampen klinket Zsolt Korcsmár og Paul Obiefule sammen i en hodeduell hvor begge ble liggende. Brann-spilleren kom seg etter hvert på beina og fortsatte med bandasje på hodet, mens Obiefule ble geleidet i garderoben og byttet med Benny Olsen. Korcsmár, som også fikk seg en smell i hodet mot RBK og sto over VIF-kampen forrige søndag, kastet inn håndkleet i pausen.

- Det var et voldsomt sammenstøt. Zsolt har sydd seks sting, men det er ingen hjernerystelse. Jeg regner med at han er klar igjen til neste kamp. Han virket fin etter smellen, men fikk hodepine i pausen, forklarer Branns lege, Ove Austgulen.

I andre omgang scoret Erik Huseklepp Branns tredje, Hønefoss reduserte på straffe og Leo Olsens 2-3-redusering skapte litt spenning det siste kvarteret foran de 14.415 på tribunene.

- Jeg kan ikke beskrive hvor viktig dette var. Vi er ikke sikret plass, men vi har god margin nå, sier Erik Huseklepp.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED
Reklame

Nå kan du chatte med United-legender før storkamper

Kommentarer til denne saken