Gå til sidens hovedinnhold

- Det blir en veldig tøff kamp

De kroatiske spillerne er overrasket over Norge i EM.

STAVANGER (Nettavisen): Oppgjøret mellom Norge og Kroatia torsdag kan bli en tøff kamp om en semifinaleplass.

Det er en situasjon kroatene hadde håpet å unngå.

- Vi trodde vi skulle ha to seirer før kampen mot Norge og det skulle bli lett for oss. Nå blir det ikke så lett. Det blir en veldig tøff kamp. Det var stor stemning da Norge spilte mot Polen, sier Davor Dominikovic til Nettavisen.

Trodde Kjelling skulle spille mer
Dominikovic er lagkamerat med Kristian Kjelling i Portland San Antonio. Han var overrasket over hvor godt Norge hadde gjort det uten å bruke Kjelling.

- Jeg må si at jeg var overrasket over det. Men nå som jeg har sett Norge i noen kamper, så forstår jeg hvorfor. Kristian spiller ikke forsvar og treneren bruker Frode Hagen som kan spille begge veier. Når de gjør et bytte med Johnny Jensen og Frank Løke så kan de ikke gjøre ett til. Du kan ikke gjøre to bytter i dagens håndball når det går så fort, sier den kroatiske forsvarskjempen.

Han er imponert over det norske spillet til nå.

- Jeg må innrømme at Norge har overrasket meg med en fin blanding av rutinerte og unge spillere. Spesielt spillerne på 34-35 år, som Steinar Ege, Glenn Solberg, Frode Hagen og Johnny Jensen spiller veldig bra, forklarer Dominikovic.

Mange skader
Kroatene har hatt et tøft mesterskap til nå. De innrømmer at det tærer på kreftene. Stjernespillere som Ivano Balic, Blazenko Lackovic og Petar Metlicic har alle slitt - og sliter - med skader.

- Vi har mange spillere som sliter med skader. Balic har hatt mange problemer siden starten av mesterskapet. Lackovic har ikke spilt på fem måneder i Bundesliga. Metlicic har problemer med fingeren sin. Så vi har mange skader, sier målvakt Mirko Alilovic til Nettavisen.

Dominikovic tror Kroatia kan slå Norge på torsdag, men han vil ikke ut med om de har funnet nøkkelen til suksess eller ikke.

- Den eneste nøkkelen vi har er til garderoben, smiler han.

Klikk her for flere håndballnyheter
For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene