Gå til sidens hovedinnhold

- Det blir rift om den jobben

Christian Berge er på langt nær sikret jobben som landslagstrener.

Elverums trener skal onsdag forsøke å lede klubblaget sitt til seriegull. Christian Berge og Elverum møter Haslum og klarer seg med uavgjort. Blir det tap, stikker Haslum av med seriegullet.

Det skjer flere store hendelser i Christian Berges liv for tiden.

40-åringen har det midlertidige ansvaret for Norges herrelandslag etter at Robert Hedins seks år lange reise tok slutt. Berge leder Norge gjennom Golden League i Danmark neste uke og to omspillkamper mot Østerrike i juni.

Det kan bli hans siste.

Lørdag går nemlig Norges Håndballforbund ut med en internasjonal utlysning i håp om å tiltrekke seg sterke kandidater til jobben som landslagstrener, skriver Aftenposten.

- Vi vil ha den beste treneren innenfor de rammene vi kan tilby, men også en trener som har den samme filosofi som håndballforbundet, blant annet på organisering, sier generalsekretær Erik Langerud til avisen.

Den tidligere landslagskjempen Johnny Jensen er sikker på at jobben er attraktiv.

- Flere ganger har jeg hørt gode trenere si «Jeg kan ikke forstå hvorfor det ikke er mulig å få til noe i Norge». Det blir rift om landslagstrenerjobben, og valget vil uansett ikke bli enkelt, sier Jensen til Aftenposten.

Seriefinalen mellom Elverum og Haslum kan du følge direkte her.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken