Gå til sidens hovedinnhold

- Det er en lettelse

Endelig vet Vegar Eggen Hedenstad hva som er galt.

Endelig har Vegar Eggen Hedenstad (22) funnet ut av skadeproblemene som har plaget ham i lang tid. Onsdag opereres Freiburg-proffen for «sportsman's groin».

Med unntak av en times spill i europaligaen har Hedenstad vært ute siden i sommer. Han er lettet over omsider å finne årsaken til skadetrøbbelet.

- Jeg har sportsman's groin på begge sider og opererer begge samtidig. Vanskelig å si når jeg kan spille ball igjen, men det sies at man kan være tilbake i trening relativt raskt etter en slik operasjon, sier backen til NTB.

Freiburg har hatt en stri sesongstart og ligger tredje sist i Bundesliga, Hedenstad er ivrig etter å kunne hjelpe lagkameratene, men tør ikke å sette noen returdato.

- Jeg kommer til å bruke god tid og ikke stresse. Det er uansett en lettelse å vite hva som er galt. Da har man noe å forholde seg til.

- Jeg vil helst ikke sette noen tid for når jeg er tilbake i full trening. Men vi skal på treningsleir første uka på nyåret, og da skal jeg være med, slår han fast.

Fire runder gjenstår før vinterpausen i den tyske ligaen. Freiburg spiller borte mot Håvard Nordtveit og Borussia Mönchengladbach til helgen. (©NTB)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken