Gå til sidens hovedinnhold

Det er håp for Norge

Norge U-21 innleder EM-kvalifiseringen borte mot Portugal torsdag og vi tror Norge har bra poengsjanse.

Torsdagens langoddsprogram er om mulig enda mer utfordrende enn onsdagens, og det skyldes naturligvis at det skal spilles VM-kvalifisering over hele verden den kommende helgen. En bråte med ishocekykamper står på programmet torsdag, likeså fotball fra nivå 2 i Russland og den svært lite meritterte 2. divisjon på Island. I tillegg er det en rekke kvalifiseringskamper til U-21 EM for gutta, der favorittoddsene jevnt over er satt til begredelige oddser.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd:
Italia - Belgia U 3,65

Et forholdsvis nytt U-21 lag for Italia er satt til grusomme 1,38 i favorittodds mot Belgia som produserer talenter på løpende bånd. Profiler som Marco Verratti, Stephan El Shaarawy og Mattia De Sciglio er ikke med i troppen til Italia, og Italias beste klubber har få spillere med i troppen. Trener Luigi Di Biagio har med seg fem debutanter i troppen. Belgia var i Norges gruppe i den forrige EM-kvalifiseringen. Endte med skuffende 11 poeng, tross at laget slo England og spilte uavgjort i Norge. Det er mye bra kvalitet i dette belgiske laget og poengsjansen må da være større enn det oddssettingen indikerer. Belgia spilte en god del uavgjort i den forrige kvaliken og 3,65 for en ny poengdeling er flott odds for at laget kaprer poeng i Italia torsdag kveld og blir vårt langskudd på en svært utfordrende spilledag.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Portugal - Norge

EM-kvalifisering, U-21 menn, gruppe 8. Portugal nådde ikke forrige EM, det gjorde Norge. Portugiserne ble nummer to i sin kvalifiseringsgruppe bak Russland, men endte som femte beste toer og fikk altså ikke være med i sluttspillet. Portugal har ikke klart å få et U21-mannskap til et EM siden 2007. Satser nå mot EM i 2015 med et lag som, med få unntak, er satt sammen av talenter fra Portugals største klubber.

Norge spiller også sin første kvalifiseringskamp etter det meget vellykkede EM i 2013, der gutta kom helt til semifinale mot Spania. Noen av spillerne fra den gang er borte nå, og flere spillere har meldt forfall til kveldens kamp. Spillere som Markus Henriksen, Valon Berisha, Håvard Nielsen og Mushaga Bakenga og Velon Berisha er alle med i troppen.

Det er ikke lett å begripe at Portugal prises til 1,45 i kveld. Norge må da ha bedre poengsjanse enn det. 3,45 er oddsen for at Norge får med seg ett poeng i kveld og kampen kan spilles som singel.

Vi setter 100 kroner på poengdeling til 3,45 i odds.

Spilleforslag torsdag (spillestopp kl 22.10):
Kamp 198 Portugal - Norge 1,45 3,45 5,00
Klikk her for å levere dette spillet (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken