Gå til sidens hovedinnhold

- Det er helt uaktuelt, Bojan

Kjetil Rekdal har imidlertid ikke stengt døra.

VALLHALL (Nettavisen): - Jeg vet at jeg må gi alt og vise treneren at jeg vil være her og hjelpe ham og laget for at Vålerenga skal lykkes i år. Jeg vil bli i Vålerenga, sa Bojan Zajic til Nettavisen tidligere i år.

Torsdag spilte han og trener Kjetil Rekdal side om side og herjet da «de gamle» knuste «de unge» på Vålerengas siste spillsekvens på treningen i Vallhall.

- Uaktuelt
Noen ny kontrakt vil imidlertid ikke Rekdal love serberen, som har avtale med Vålerenga ut denne sesongen.

- Det er ikke der fokuset vårt ligger nå. Jeg har snakket med Bojan, og han har fått beskjed om at han i alle fall ikke får noen ny kontrakt nå. Det er helt uaktuelt, sier Rekdal til Nettavisen etter torsdagens trening.

Trenerprofilen forklarer avgjørelsen med ikke å gi den populære serberen ny kontrakt slik:

- Det går på sammensetning av stallen, og det går på at han begynner å komme opp i åra. Jeg sier ikke han er for gammel, men vi får se.

Døra for en ny kontrakt er imidlertid ikke lukket, men skal Zajic ha håp om å få fortsette i Vålerenga etter årets sesong, må han prestere.

- Han har kontrakt ut året og gode prestasjoner blir alltid belønnet - der ligger lista, sier Rekdal.

Positiv til Solli
Det Bojan Zajic vet, er at han kommer til å spille for Vålerenga denne sesongen. Mer usikkerhet er det rundt Jan Gunnar Solli, som nå trener med klubben.

- Han har gjort det bra. Vi kjenner Jan Gunnar, og jeg er veldig rolig i forhold til denne situasjonen. Det er klart at på et eller annet tidspunkt, må vi bestemme oss for det ene eller andre, sier Rekdal.

Rekdal er opptatt av at Vålerenga skal ha dobbel dekning på alle posisjoner og bygger stallen med det som utgangspunkt.

- Det er en del ting som må jobbes godt med sånn at vi får to i hver posisjon. Så får vi se med Jan Gunnar og hvilke posisjoner han eventuelt kan være aktuell i.

- Da jeg kom hit var det sju midtstoppere her. Da er det to som spiller og fem som ser på. Det er ganske mange ganger smør på flesk.

Rydder opp i stallen
Og oppryddingen i stallen er godt i gang. Aleksander Solli trener for øyeblikker med Hønefoss, mens Ahmed Suleiman er i Sandefjord.

- Vi håper at dem skal lykkes der dem er, fordi det er større sjanse for at dem får spille fotball der. Begge to er unge og utviklingen deres er viktig.

Torsdag ble det klart at Christian Grindheim er klar for Vålerenga, og Rekdal utelukker ikke flere signeringer.

- Vi må tenke fremtid, og vi skal bygge Vålerenga opp igjen her. Da må vi tenke hvem er gode nok til å kjempe om medalje per dags dato, hvem kan bli det og hvem må vi ha inn utenfra.

Lørdag reiser Vålerenga til La Manga. Der skal laget møte CSKA Moskva, Kalmar og FC Astra.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1vjr34lchpbv41josptzii5brn', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1vjr34lchpbv41josptzii5brn', 'eplayer14');
Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka

Kommentarer til denne saken