Gå til sidens hovedinnhold

- Det er så fantastisk deilig

Tidligere Vålerenga-spiller Lars Iver Strand senket gamleklubben.

STRØMSGODSET - VÅLERENGA 3-2:

Vålerenga gikk opp i ledelsen to ganger, men hjemmelaget svarte begge gangene og like før slutt dukket tidligere Vålerenga-spiller Lars Iver Strand opp og satte inn det avgjørende målet.

- Det er så fantastisk deilig. Det sitter så langt inne og mange spillere har vært lenge borte med skade, sier Strømsgodset-trener Ronny Deila til TV2.

- I første omgang var vi apatiske og det fikk spillerne beskjed om i pausen. Vi kommer til å bli utrolig gode i år, men vi trenger bare litt tid. Det var en fantastisk aften. Marcus Pedersen scoret og vi vant til slutt, fortsetter han.

- I tillegg scoret Lars Iver Strand mot Vålerenga?

- Enda bedre, gliser Deila.

Pedersen scoret
Marcus Pedersen var tilbake på Marienlyst for første gang siden han forlot Strømsgodset i 2010 til fordel for Vitesse, som nå har leid han ut til Vålerenga.

Vålerenga-angriperen brukte kun 22 minutter på å score, men valgte å ikke juble i respekt for sin tidligere arbeidsgiver.

Få minutter senere fanget Øyvind Storflor opp en håpløs klarering fra Andre Muri og fra 16 meter plasserte han ballen nede i lengste hjørne.

Godsets tilhengere sto fortsatt og jublet for scoringen da Vålerenga stormet i angrep. Pedersen headet et innlegg inn til Kristofer Hæstad som vippet ballen over Adam Larsen Kwarasey i Strømsgodset-målet.

I pausen kom Adama Diomande inn til sin første kamp for Strømsgodset. 22-åringen takk for tilliten og før det hadde gått to minutter satte ungutten inn sitt første mål i Tippeligaen.

Strand avgjorde mot gamleklubben
Midt i den andre omgangen kom Lars Iver Strand på banen for vertene. Midtbanespilleren var langt ute i kulden da han spilte for Vålerenga, og var tydelig interessert i å vise seg frem fra en god side i lørdagens oppgjør.

Og hvem andre enn Strand dukker opp i Vålerenga-feltet på overtid og headet inn seiersmålet til hjemmelaget.

Spilleren jublet hemningsløst mens han løp rundt banen i nærmere 100 meter.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken