Gå til sidens hovedinnhold

- Det er slik fotball skal være

Men serielederen snublet borte mot bunnlag.

ODD - STRØMGODSET 1-1:

Strømsgodset fikk en litt tung start på årets sesong, men har hevet seg betraktelig de siste kampene. Før møtet med Odd torsdag toppet drammenserne tabellen.

Odd på sin side har blitt tippet en tøff sesong, og lå også kritisk til på tabellen før topplaget fra Buskerud kom på besøk. Slikt har imidlertid ikke alltid så mye å si.

- Måtte jage
Rett før pause tok nemlig skienslaget ledelsen ved Herolind Shala. Godset utlignet etter pause, men kom aldri nærmere og dermed ble det ett poeng til hvert av lagene.

- Jeg er veldig fornøyd. Det er sånn som dette fotball skal være, med mye fart og angrepsvillige lag. På slutten kunne vi tatt med oss alle poengene, men jeg er fornøyd med det vi fikk. I dag måtte vi jage etter et mål, men vi kom steinhardt tilbake i kampen, sier Godset-trener Ronny Deila til C More.

Første omgang på Skagerak Arena ble en jevnspilt affære. Gjestene hadde flere gode sjanser, mens hjemmelaget også hadde litt å by på.

Det skulle imidlertid drøye til det 44. minutt før det ble nettsus. Herolind Shala fyrte av fra rundt 16 meter og ballen gikk inn i hjørnet bak Adam Larsen-Kwarasey i Godset-buret.

Det var ikke ufortjent at vertene gikk opp i ledelsen, men ut ifra spill og sjanser burde det kanskje vært mer enn ett mål til pause i Skien?

71 minutter skulle gå av kampen før Strømsgodset slo tilbake. Og det var et vakkert comeback av laget fra Drammen.

«Dio»-perle
Lars Christopher Vilsvik, som har hatt en svært god start på sesongen, slo inn mot Adama Diomande. Oslogutten lurte ballen på elegant vis forbi Andre Hansen i buret til 1-1.

Nok en scroing av «Dio» som har slitt litt med spilletid i innledningen av sesongen. Samme mann scoret også mot Viking i forrige serierunde.

Begge lag hadde sine sjanser til å avgjøre kampen etter utligningen, men mer nettsus ble det aldri, og dermed ble det ett poeng til hvert av de to klubbene.

Dette betyr at Strømsgodset fortsatt topper tabellen i Tippeligaen med sine 17 poeng fra åtte kamper, mens Odd ligger nede på 14.-plass. Skienslaget har åtte poeng fra åtte kamper.

Det er imidlertid uhyre jevnt i Tippeligaen denne sesongen og mellom 14.-plass og førsteplass skiller det altså bare ni poeng enn så lenge.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken