Gå til sidens hovedinnhold

- Det er uforskammet

PSG-kjøpet av Zlatan høster kritikk, både av den saklige og usaklige varianten.

Zlatan Ibrahimovic ble onsdag presentert som ny Paris Saint-Germain-spiller, til stor jubel blant klubbens supportere og spillere.

Men det er ikke billig å hente en av verdens beste spiller. PSG må ut med 155 millioner kroner pluss en årslønn på 105 millioner for Zlatan.

Ikke alle er enige i PSGs valg om å hente en 30-åring for slike summer. Sosialistenes leder i finanskommisjonen Jerome Cahuzac er ikke nådig i sin kritikk at Zlatan Ibrahimovic' kjempelønn i PSG, som Nettavisen omtalte torsdag.

- Det er uforskammet, i en tid der hele verden kjemper for å spare penger, sier han ifølge SVD.

- Ikke sjalu
Montepellier er en av PSGs største rivaler neste sesong, og de går også ut og kritiserer sine franske kolleger for Zlatan-kjøpet.

- Jeg finnes ikke sjalu. Jeg liker ikke hestehalen hans. Om dere hadde sagt Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi. Helt klart. Men Ibrahimovic? Han har aldri imponert meg, sier Montpellier-president Louis Nicollin ifølge Aftonbladet.

Nicollin er kjent for å være en frittalende fyr i Frankrike, og farget selv håret etter at Montepellier overraskende stakk av med seriegull i den franske toppdivisjonen forrige sesong.

Han har nok sine hensikter med kritikken. I likhet med andre klubber i Frankrike frykter de nok at det blir PSG mot røkla når sesongen setter i gang.

Frittalende
Louis Nicollin er heller ikke særlig populær i Paris fra før. I vår, da Montepellier ledet serien, sa han følgende:

- Jeg tenker på hvordan det må føles å være president i PSG, med et budsjett på «gud-vet-hva», når man ser Montepellier leder tabellen. Han må stappe en pølse opp i ræva, den fyren, sa Nicollin friskt.

Men – om de ikke klarer å forsvare seriegullet denne sesongen, ser han gjerne at PSG vinner. Han vil heller det enn at nabo og rival Marseille stikker av med tittelen.

- Det hadde opprørt Marseille, og det elsker jeg, sier han.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken