Gå til sidens hovedinnhold

- Det er Viking som skal være mest fornøyd

Haugesund klarte ikke å avgjøre mot Viking.

HAUGESUND - VIKING 1-1:

Haugesund styrte kampen på eget gress, og tok ledelsen midtveis i den første omgangen ved Christian Gytkjær.

Vertene hadde mange store muligheter til å øke ledelsen, men kvarteret før slutt stanget Osita Henry Chikere inn utligningen for Viking.

Resultatet sto seg kampen ut, dermed ble det poengdeling i Haugesund.

- Jeg har et par stor sjanser som jeg normalt scorer på. Jeg er skuffet over ikke å score flere enn ett, fortalte Gytkjær til TV 2 etter kampen.

- Alt i alt er det Viking som skal være mest fornøyd med resultatet. Haugesund var best i førsteomgang, mens det har vært mer jevnspilt i den andre omgangen, sier TV 2s ekspertkommentator Egil «Drillo» Olsen, som også legger til at Haugesund ble snytt for et straffespark.

Gytkjær-mål
Hjemmelaget var det klart beste laget i den første omgangen og etter 19 minutter fikk de også uttelling i målprotokollen.

Kristoffer Haraldseid fikk sendt ballen inn til Gytkjær fra høyrekanten. Dansken smalt til fra 15 meter og plasserte ballen forbi Vikings sisteskanse.

Viking utlignet
Gytekjær kom seg til flere store sjanser i den andre omgangen, men Haugesund-spissen klarte ikke å lure flere baller forbi Arild Østbø.

Det klarte imidlertid Vikings Osita Henry Chikere.

Gjestene kom seg gradvis mer med i den andre omgangen og etter 75 minutter stanget Chikere inn utligningen etter en corner.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken