Gå til sidens hovedinnhold

Det nye superparet

Nå bekrefter de forholdet.

Det har lenge florert mistanker om at golfspilleren Tiger Woods og alpinisten Lindsey Vonn har funnet tonen sammen.

Nå bekrefter de to amerikanske idrettsstjernene forholdet. Vonn la mandag ut bilder på sin Instagram-konto, med tekst som forteller at vennskapet mellom de to, har utviklet seg til noe mer romantisk i løpet av de siste månedene. Hun skriver også at hun er veldig lykkelig, men at paret ikke vil snakke mer om forholdet utover at det nå bekreftes at de er et par.

- Det var vel ingen godt skjult hemmelig, men ja, jeg dater Tiger Woods, skriver Vonn.

Woods har også lagt ut et bilde av de to på sin Facebook-side, med lignende kommentar.

- Sesongen har vært bra, og jeg er fornøyd med seirene i Torrey og Doral. Det skjedde noe fint utenfor golfbanen også, og det var å møte Lindsey Vonn. Vi har vært venner en stund, men de siste månedene er vi blitt gode venner og nå er vi kjærester.

Hentet i Woods sitt privatfly
Avsløringen om at Vonn og Woods nå er kjærester, kommer ikke som noen overraskelse. De fleste skjønte nok tegningen da Vonn tidligere i vinter ble hentet av privatflyet til Woods etter at hun kjørte ut under VM i Schladming, og pådro seg en meget stygg kneskade, som holder henne ute resten av sesongen.

Turtelduene er verdensstjerner i hver sin idrett, og mens Vonn har både OL-gull og VM-gull i alpingrenen utfor, var Woods lenge verdens suverent beste golfer.

Skilt etter utroskapsskandale
Begge har også tidligere vært gift. Vonn ble skilt fra alpinisten Thomas Vonn i 2011, og Woods gjennomgikk en meget stygg og offentlig skilsmisse fra svenske Elin Nordegren i 2009. De to skilte lag etter at det ble kjent at Woods hadde vært utro med flere andre kvinner.

Woods har slitt på golfbanen siden, men søndag vant han WGC-turneringen i Florida med to slag.

At hell i kjærlighet fører til uhell i spill, stemmer altså kanskje ikke så godt, likevel. I alle fall ikke for Tiger Woods.

Reklame

Ny grillpakke for sommeren 2021: - Våre absolutte favoritter i en pakke

Kommentarer til denne saken