Gå til sidens hovedinnhold

- Det siste vi tenker på

Liverpool vil ikke selge Luis Suarez.

- Luis Suarez er ikke til salgs.

Ordene kommer fra Liverpool-direktør Ian Ayre, som i et intervju med Sky Sports gjør sitt ytterste for å stanse alle spekulasjoner om en mulig overgang for Liverpools superspiss.

- Skal man være i toppen av Premier League-tabellen og europeisk fotball, trenger man spillere som Luis Suarez og Steven Gerrard på laget. Det siste vi tenker på er å selge Suarez. Han er ikke til salgs, og vi er ikke interessert i et salg, sier Ayre.

- Eierne er enige
Det er han sikker på at eierne Fenway Sports Group stiller seg bak.

- Jeg husker da de kjøpte klubben, at John (Henry) hadde en kommentar i pressen. «Vi ønsker ikke bare å bygge et lag for å vinne, vi ønsker å bygge et lag som fortsetter å vinne. For å gjøre det må man ha en rekke verdensklassespillere på laget», minnes Ayre.

Den mye omtalte spissen har stadig blitt koblet til Bayern Munchen, der han skal stå på toppen av ønskelisten til den kommende manageren Pep Guardiola. Nå tyder dermed mye på at tyskerne får det svært tøft rundt forhandlingsbordet til sommeren.

- Vet aldri i fotball
Suárez uttalte også i februar at han «trives veldig godt» på Anfield, men at «man aldri vet hva som skjer i fotball» og at «en spillers ambisjon alltid vil være der, og at ambisjonen om spille for topplagene alltid vil være der».

Spissen vil garantert fortsette å bli koblet til ledende lag i mesterligaen så lenge Liverpool ikke er helt i toppen. Noen lovnader til Anfield-klubben ga han ikke.

– Jeg spiller for et lag i verdensklassen, et topplag som Liverpool. Dersom andre lag kommer på banen med flere utsikter til å kjempe i internasjonale klubbturneringer og som ønsker meg, er de velkomne. Vi vil snakke med klubben, og så får vi se om jeg ønsker å gå eller ikke, sa Suárez.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Bygge laget rundt ham
Også manager Brendan Rodgers uttalte i mars at han tror Suarez blir værende i Liverpool.

- Han er ikke til salgs. Suarez trives godt her og er i sitt livs beste form. Han jobber godt og vi ønsker å bygge laget rundt ham, sa manager Brendan Rodgers ifølge Liverpool Echo.

Suarez har hatt en fenomenal sesong, og er i skrivende stund toppscorer i Premier League med 22 scoringer, to mer enn United-spiller Robin van Persie.

- Det vil være en stor overraskelse om han ikke blir kåret til årets spiller, sa Jamie Carragher nylig.

P.S. Luis Suarez skrev under ny kontrakt med Liverpool så sent som i sommer. Den strekker seg fram til 2017.

Reportasje: Rodgers tror ikke Liverpool må selge Suarez:

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1vx8yc288vhec1du4jhyv4zrph', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1vx8yc288vhec1du4jhyv4zrph', 'eplayer14');
Reklame

I dag: Knalltilbud på populære turbukser

Kommentarer til denne saken