Det var ikke Liverpools dag, og det var definitivt ikke Andy Carrolls da, da den tidligere Newcastle-spilleren møtte sine tidligere lagkamerater søndag.

Liverpool tapte 2-0, ble snytt for et straffespark og Carroll fikk gult kort for et pinlig forsøk på å filme til seg et straffespark, selv om han fortsatt hadde muligheten til å score etter å ha tatt seg forbi Newcastle-keeper Tim Krul.

- Dra til helvete
Og Newcastle-publikummet var ikke nådige med sin tidligere yndling, og da Carroll ble tatt av banen i andre omgang var pipekonserten voldsom. På vei inn i spillertunnelen slang Carroll med leppe i retning av sin egen manager Kenny Dalglish.

- En jævla spøk! Jævla dritt! Dra til helvete, smalt spissen mot sin egen sjef ifølge både Daily Mirror og The Times .

Og vel inne i spillertunnelen vred Carroll av seg Liverpools røde drakt i frustrasjon.

- Da Andy ble tatt av banen og gikk inn i tunnelen var han skuffet med hvordan kampen hadde utviklet seg, ikke nødvendigvis for sin egen del, men for laget, og frustrasjonen tok han med seg til garderoben, forteller Dalglish til The Times.

Carroll skal også ha havnet i munnhuggeri med Newcastle–sjef Alan Pardew, som ba Carroll slutte å forsøke å filme seg til straffespark.

- Det var ikke skuespill, din jævla f***e, skal Carroll ha skreket til Pardew.

- Andy mistet balansen
Liverpools kveld ble totalt spolert da Pepe Reina fikk se det røde kortet etter en minimal skalle mot en svært overspillende James Perch i Newcastle-forsvaret.

Dalglish ville ikke si noe på det røde kortet til Reina, men understreket etter kampen at han mente at Liverpool skulle ha straffe da Danny Simpson tydelig reddet ballen på streken med hånda.

Han mente også at Carroll ikke forsøkte å lure noen da han gikk over ende uten at Tim Krul var borti ham.

- Det var ikke straffe. Men jeg mener at Andy var i ferd med å miste balansen uansett, sa Dalglish.