Tidligere denne uka kom det fram at Yaya Touré var usikker på sin framtid i Manchester City.

Dråpen som fikk begeret til å renne over, skal ha vært at City ikke gratulerte ham med bursdagen forrige uke, da klubbens gullfest ble arrangert samme dag.

Nå har ivorianerens agent igjen snakket om Tourés framtid.

I et intervju med Sky Sports forteller Dimitry Seluk at Touré vil bli i City hvis han blir tilbudt en rolle i klubben når karrieren er over - enten som trener eller som sportsdirektør.

- Naturligvis, som Real gjorde med Zinedine Zidane, for eksempel. Zidane begynte å jobbe for klubben etter han var ferdig med å spille der, sier Seluk.

- Yaya trenger klubben i fremtiden, legger agenten til.

Trenger ikke lønnsøkning
Dimitry Seluk avviser at Touré-teamet er ute etter mer penger.

- Vi vil ikke ha mer pund, ikke en lengre kontrakt, bare mer oppmerksomhet, sier agenten.

- Klubben må gi mer oppmerksomhet til Yaya, og han må føle seg lykkelig i klubben. Det er det viktigste, legger Seluk til.

- Ingen gratulerte
Flere har påpekt at klubben gratulerte Yaya Touré på Twitter, og en video som City har publisert viser at Touré fikk en bursdagskake.

Dimitry Seluk forteller imidlertid at grunnen til at Touré var skuffet, var at ingen høyere oppe i City-systemet gratulerte ham med dagen.

- Selvfølgelig var det noen av spillerne som gratulerte ham med dagen, men ikke sportsdirektøren, ikke den daglige lederen, ikke styreformannen - ingen, sier agenten, som sier at heller ikke Pellegrini gratulerte Touré.

- Det er de små tingene, som at man ikke gratulerer spilleren eller sender blomster til kona eller moren hans.

Historisk sponsoravtale for GodsetHareide kan få avgjørende luke i toppenTorsdagens Premier League-rykter- Suarez kan gå glipp av VM