Med fire gjenstående serierunder av årets tippeligasesong er det kun målforskjellen som skiller Strømsgodset og Rosenborg på toppen av tabellen.

I neste runde skal serielederen til Ålesund, mens trønderne reiser til sørlandet for å møte Start.

Poengtap kan bli meget kostbart og kan avgjøre hvem som stikker av med seriegullet.

Rosenborg-trener Per Joar Hansen tror at man vil se forandringer i toppen fra uke til uke, helt frem til serien ferdigspilt.

- Det blir selvsagt veldig spennende. Det kommer til å bli tett helt inn og hvem som leder kan forandres fra uke til uke. Det kommer til å bli en tett kamp, sier Hansen i et videointervju til rbk.no.

I motsetning til tidligere år har ikke Rosenborg et lag der de fleste spillerne har tatt seriegull i Tippeligaen tidligere.

Før årets sesong var det kun svenskene Daniel Örlund og Mikael Dorsin som hadde seriegull med trønderne.

Det gjør ikke RBK-treneren mindre optimistisk. Han mener at laget har det som skal til for å avgjøre serien til deres fordel.

- Det er nå vi får se hva vi er laget av. Det kommer til å bli et veldig trøkk rundt kampene og vi må glede over at vi får lov til å være med på det, sier RBK-treneren og fortsetter:

- Jeg føler at denne spillergruppa er veldig offensiv med hensyn til innspurten og de har en veldig sterk vinnervilje. Det har preget laget i hele år at de har den rette innstillingen, vært hundre prosent, og hatt en sinnsyk vinnervilje. Og det tror jeg avgjør til vår fordel når sluttstreken settes 11. november, avslutter han.