Gå til sidens hovedinnhold

404 - File Not Found

[]

Dette «beviset» slår tilbake på Putin

Putin og kona ble «avslørt» da de stilte til intervju for å bevise at de fortsatt var gift.

I helgen stilte Russlands statsminister Vladimir Putin i et sjelden intervju sammen med kona Ludmila Putina. Hensikten med intervjuet var å undergrave ryktene om at ekteparet var nyskilt.

Men statsministeren var svært følelseskald gjennom hele den iscenesatte mediebegivenheten.

Kobles til ung kvinne
Putin er blitt koblet til den tidligere OL-vinneren i gymnastikk, Alina Kabayeva. I russiske medier har det oppstått rykter om at Putin (58) i all hemmelighet har skilt seg fra kona (52), og giftet seg med Kabayeva (27).

Ifølge noen ubekreftede meldinger skal Putin og den unge kvinnen ha fått et barn sammen.

Men dette har blitt avvist fra statsministeren selv. Likevel så han seg nødt til å stille opp sammen med kona for å kvele ryktene.

Kreml har forsøkt å kvele ryktene fordi det kan stille Putin i et dårlig lys blant konservative velgere, og dermed ramme Putins ambisjoner om å stille som presidentkandidat i 2012.

Sivil status
Da intervjueren stilte Putin spørsmål om hans sivile status, kom det et grynt fra statsministeren før han svarte: - Gift.

Deretter fulgte kona opp med å svare. - Jeg er kona hans.

Ifølge en russisk tradisjon flytter skilte kvinner gifteringen over fra høyre til venstre hånd. Kona hadde gifteringen på venstrehånd under intervjuet, ifølge Daily Mail. Dette har også gitt grobunn for spekulasjoner blant russiske bloggere.

Matchende klær
Både Putin og kona hadde kledt seg i matchende, beige klær for anledningen, men det var lite kroppskontakt mellom de to. Og Putin var mer opptatt av å klappe sin labrador, Connie, enn å gi kona kjærtegn.

Putin og kona giftet seg i 1983, og har to voksne døtre.

Reklame

Oppdateres daglig: 10 kupp du gjør i dag

Kommentarer til denne saken