HULL - MAN. UTD. 0-0:
Manchester United avsluttet 2014/15-sesongen med et skuffende 0-0-resultat borte mot Hull, noe som sendte vertene ned i Championship.

I forkant av møtet med Hull, fortalte Uniteds manager Louis van Gaal hva som er hans viktigste oppgave i sommer.

Nøkkelposisjon
- Nummer 6 er en nøkkelposisjon. Dere har sett det denne sesongen, fordi Michael Carrick er skadd og jeg har ingen andre. Jeg har vært nødt til å bruke Ander Herrera der. Han har gjort det meget godt, men dette er ikke hans spesialitet, sa nederlenderen til Uniteds nettside.

Louis van Gaal har til og med brukt Wayne Rooney som anker på midtbanen.

- Jeg var nødt til det, for jeg har ingen andre høyrefotede midtbaneankere som Carrick. Det er derfor dette blir det viktigste. Jeg vil ikke diskutere andre posisjoner, for da røper jeg for mye.

Manchester Evening News regner med at van Gaal også vil hente inn en midtstopper, en høyreback og muligens en spiss før neste sesong starter.

Det viktigste er altså likevel å hente inn et midtbaneanker.

Manchester United er blitt koblet til spillere som Bastian Schweinsteiger, Kevin Strootman, Ilkay Gundogan, Paul Pogba og Sami Khedira.

God Valdes
Mot Hull så Manchester United ut til å kunne trenge både det ene og det andre. Nedrykkstruede verter var best i det meste på KC Stadium, men klarte aldri å få ballen i mål bak en strålende Victor Valdes.

De to gangene tigrene hørte nettsus, annullerte dommeren korrekt for offside.

Manshester United hadde også sine sjanser, men virket ikke å bry seg nevneverdig over at det ikke ble seier på sesongens siste dag.

Helt på tampen ble Marouane Fellaini utvist etter en grisete stempling av Paul McShane.

Vondt
Etter kampen var det en slagen Hull-manager Steve Bruce som møtte pressen.

- Dette er en av de vonde erfaringene. Vi er ikke lenger i den store serien. Nå venter store kostnadskutt. Mange samtaler står for tur de kommende ukene, sukket Bruce.

Hans framtid i klubben er usikker etter nedrykket.

- Vi kan hoste opp mange unnskyldninger, men vi har ikke vært gode nok, sa Bruce om nedrykket.