Gå til sidens hovedinnhold

Dette er alt Benitez får!

Liverpool får ikke bruke penger på noe annet enn denne mannen i januar.

Det skriver flere engelske aviser onsdag.

Det er ventet at Benitez sikrer seg Atletico Madrids argentinske kantspiller, Maxi Rodríguez, på et 18 måneder langt lån i januar. Avtalen vil koste Liverpool 1,5 millioner pund, og noe mer enn det får ikke Benitez bruke i januar.

Det skriver i alle fall både The Times og The Guardian onsdag.

De pengene Benitez henter inn ved spillersalg får han nemlig ikke bruke nå. De blir først gjort tilgjengelig for ham til sommeren. Det betyr at det beste Liverpool-fansen kan håpe på i januar, er at spillere kommer inn på lån. Maxi Rodríguez skal ifølge rapportene straks være klar. I tillegg skal Benitez ønske en høyreback siden Glen Johnson er ute av spill i januar.

Ellers er spanjolen i ferd med å kvitte seg med flere av spillerne med merkelappen stallfyll.

Napoli og Liverpool skal være enige om en overgangssum på 4,4 millioner pund for Andrea Dossena - mannen som i sin tid ble hentet for å erstatte John Arne Riise på backplass. Andrei Voronin, den ukrainske spissen, skal være ønsket av Dynamo Moskva, og kan gi Liverpools klubbkasse to millioner pund.

Samtidig skal flere Bundesliga-klubber være interessert i Philipp Degen.

Birmingham skal også ha budt 85 millioner kroner for Ryan Babel, men det er tvilsomt om det blir noe av den overgangen. Babel vil heller til en klubb på kontinentet hvis han skal forlate Liverpool, skriver The Times.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken