Gå til sidens hovedinnhold

Dette er bare pinlig, Pepe

Portugiseren skjemte seg ut i et fartsfylt Madrid-derby.

ATLETICO MADRID - REAL MADRID 2-2:

Byderbyet mellom Atletico Madrid og Real Madrid ble en spennende og fartsfylt affære.

Gjestene fikk en glitrende start på kampen da Karim Benzema satte inn ledermålet allerede etter tre minutter, men vertene slo tilbake.

Koke og Gabi scoret hvert sitt mål og snudde kampen. Det så lenge ut til at alle poengene skulle bli igjen på Estadio Vicente Calderon, men åtte minutter før full tid dukket han opp. Cristiano Ronaldo.

Portugiseren sørget dermed for at Real Madrid får med seg et svært viktig poeng når 12 serierunder gjenstår.

Pepe dummet seg ut
Det mange vil snakke om i ettertid er imidlertid at Pepe nok en gang dummet seg fullstendig ut. Vel vitende om at han følges av TV-kameraer til en hver tid, slo han til med et av årets dårligste forsøk på å framprovosere et rødt kort på en motstpiller.

Real Madrid-stopperen gikk helt opp i ryggen på Diego Godin og satte pannen sin mot bakhodet hans, før han falt bakover og gikk i bakken, etter litt knuffing mellom de to.

Portugiseren ble liggende og vri seg en stund, før både han og Godin ble tildelt gult kort da han reiste seg.

- Kan Pepe vinne en Oscar i kveld? spurte Jan Åge Fjørtoft sine følgere på Twitter.

(artikkelen fortsetter under videoen)

Dramatisk derby
Real Madrid fikk en glitrende start da Karim Benzema fikk stå fryktelig alene og sette inn 1-0 etter innlegg fra Angel Di Maria.

Minutter senere ropte hjemmefansen på straffe, etter at Diego Costa ble lagt i bakken av Sergio Ramos. Dommeren vinket imidlertid spillet videre. Det burde han nok ikke ha gjort.

Koke sørget for at hjemmelaget fikk oppreisning, med et vakkert plassert skudd etter 28 minutter. Diego Lopez hørte bare susen av skuddet, som lurte seg inn i hjørnet.

Rett før pause viste også Gabi at ingenting er i veien med hans skuddfot. Fra 30 meter klinte midtbanespilleren til. Et fantastisk skudd, men Iker Casillas satt nok på benken og tenkte at det var et skudd han ville reddet.

Temperaturen var på kokepunktet gjennom hele kampen og toppet seg kanskje da Ateltico-assistent German Burgos sto ansikt til ansikt med dommeren og skjelte ham ut etter noter. Diego Simeone og flere spillere prøvde å dra ham unna, men Burgos, som er en stor mann, forsøkte å brøyte seg fram igjen. Det endte selvsagt med at han ble sendt på tribunen.

Etter 82 minutter sørget Cristiano Ronaldo for poengdeling, da han banket ballen i hjørnet etter flott forarbeid av Daniel Carvajal.

Real Madrid topper dermed Primera Division med 64 poeng. Barcelona vant sin kamp mot Almería 4-1 og er dermed oppe i 63. Alexis Sanchez, Lionel Messi, Carles Puyol og Xavi scoret målene. Ateletico holder tredjeplassen med 61 poeng.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken