Gå til sidens hovedinnhold

Dette er en matchvinner

Mads Stokkelien (19) viste igjen hvilken målmaskin han er.

START - FREDRIKSTAD 1-0: Geir Ludvig Fevang løp feil vei, vekk fra Fredrikstads mål, før han stoppet opp, kikket rundt seg og slo en pasning i retning av bortelagets sekstenmeterbue.

Det var ikke så dumt.

- Pleier å score
Starts unge og urutinerte spiss Mads Stokkelien dempet ballen i den retningen han ville vende, holdt Fredrikstads høyreback Amin Askar bak seg samtidig som han la ballen til rette for et skudd med sin andre berøring og med den tredje trillet han ballen forbi en sjanseløs Kenny Stamatopoulos.

Det var en goalgetters mål, en scoring som brakte tankene tilbake til Gerd Müller, Ian Rush og for den saks skyld også Ole Gunnar Solskjær.

- Når jeg først får den gode touchen og det bare er meg mot keeper, pleier jeg jo å score, sier matchvinneren til Starts nettsider.

Det var hans åttende seriemål på bare 14 kamper og 844 spilleminutter. 19-åringen er nå klubbens toppscorer i Tippeligaen sammen med Bernt Hulsker.

På trygg grunn
1-0-seieren brakte Kristiansand-klubben opp på 32 poeng, noe som holder til sjetteplass. Det er bare ett poeng opp til fjerdeplassen og Brann, mens tredjeplassen til Odd Grenland kun er fire poeng unna.

Men viktigere: Start kan nå regne Tippeliga-plassen som sikret. Det er bare ni runder igjen av sesongen og Strømsgodset og kvalikplassen er hele 12 poeng unna.

Situasjonen er ganske annerledes for Fredrikstad, som - mye takket være sin dårlige borteform - kun er to poeng foran Godset.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken