Gå til sidens hovedinnhold

- Dette er favorittene til Sunderland-jobben

Jakten på Martin O’Neills erstatter er i gang.

Lørdag kveld kom nyheten om at Sunderland-manager Martin O'Neill hadde fått sparken, kun få timer etter tapet for Manchester United.

Da hadde laget spilt åtte strake kamper uten seier.

LES OGSÅ:Premier League-manager sparket.

- Klubben vil takke Martin og ønsker ham lykke til i framtiden. Det vil komme en kunngjøring vedrørende hans etterfølger i løpet av de kommende dagene, står det i en uttalelse på klubbens hjemmeside.

Tre favoritter
Det er mange som er kandidater til å ta over den ledige trenerstolen i klubben og lokalavisen Shields Gazette mener at Mark Hughes, Steve McClaren og Roberto Di Matteo er favoritter til å ta over etter O'Neill.

Di Matteo har stått uten jobb siden han forlot Chelsea i november i fjor, i likhet med Mark Hughes, som fikk sparken i QPR 23. november.

Den tredje favoritten, Steve McClaren, har nettopp gått fra trenerjobben i Twente og er tilgjengelig for en retur til engelsk fotball. McClarens rykte fikk seg en liten knekk da han satt som landslagssjef for England, men etter en god periode i Nederland er han en het kandidat.

I videoavspilleren under kan du se pressekonferansen med Martin O'Neill etter tapet for Manchester United lørdag ettermiddag.

(Artikkelen fortsetter under videoavspilleren)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'f2cxxj4en6gg1i5ic8j3wpddx', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-f2cxxj4en6gg1i5ic8j3wpddx', 'eplayer14');

Flere kandidater
I tillegg til de tre favorittene nevnes også Owen Coyle og Paolo Di Canio som potensielle kandidater.

Coyle har tidligere tatt Burnley til Premier League og senere gjorde han det også godt i starten av sin periode i Bolton.

Italienske Di Canio vant League Two med Swindon Town før han plasserte laget i en god posisjon på tabellen i League One. Den kontroversielle italieneren valgte imidlertid å trekke seg i februar etter å ha gått lei hendelsene som utspant seg på styrerommet.

Nå ser Di Canio etter en ny jobb, men det vil være en risiko for Sunderland å ansette en trener som ikke har erfaring fra de to øverste divisjonene.

Kommentarer til denne saken