NORWICH - ASTON VILLA 0-1:

Etter bare sju minutter av lørdagens første Premier League-oppgjør fikk Norwich en gyllen mulighet til å ta ledelsen hjemme mot Aston Villa.

Ciaran Clark ble avblåst for en hands i eget felt. Da hadde Villa og Andreas Weimann allerede rukket å skyte i stolpen.

Norwichs Robert Snodgrass fikk sjansen fra elleve meter. Kantspilleren klarte derimot ikke å overliste Villa-keeper Brad Guzan.

Det høye tempoet og angrepsbølgene i begge ender fortsatte. Norwichs ferske spisskjøp, Ricky van Wolfswinkel, misset like etter med et avslutningsforsøk med brystet fra tre meter.

Ballen gikk utrolig nok over Guzans tverrligger.

Måltørke
Nederlendandske Van Wolfswinkel ble kjøpt inn fra Sporting Lisboa i sommer. Han er tiltenkt et hovedansvar for scoringene hos Chris Hughtons mannskap. Etter en fulltreffer i første serierunde er det blitt fire strake kamper uten nettkjenning for spissen.

- Dette er hardt å akseptere fordi vi skapte mange sjanser og kom til flere innlegg enn vi har gjort på lang tid. Og vi kan ta med straffen i tillegg. Når du har ballen så mye på den siste tredelen ønsker du å få mer ut av det, sa en betuttet Norwich-manager Hughton ifølge BBC.

- Vi er veldig skuffet over å tape. Spissene våre er til å stole på. Ricky hadde noen muligheter i dag, men hadde ikke dagen.

Villa-stjernen skadd
Mange Villa-fans satte kanskje leskedrikken i halsen da Christian Benteke måtte gå av banen med skade etter 28 minutters spill.

Det var det ingen grunn til.

Erstatter Libor Kozák sørget nemlig for å sende gjestene i føringen, bare to minutter etter at han entret gressmatta. Tsjekkeren fikk to muligheter til å score og satte inn den andre.

Først ble innbytteren spilt gjennom av Andreas Weimann, men ble da stanset av John Ruddy. Gabriel Agbonlahor fanget returen og la inn foran målet på nytt. Fra kort hold kunne Kozák knapt bomme.

Stor Villa-keeper
Etter sidebyttet forsøkte de kanarigule vertene å spille seg inn i kampen igjen. Men sjansemisbruket bare fortsatte.

Van Wolfswinkel, og innbytterne Anthony Pilkington og Gary Hooper fikk alle store muligheter.

Men en storspillende Brad Guzan, og noen tilfeldigheter ville det annerledes.

P.S. Aston Villa melder på Twitter at Christian Benteke har bådratt seg en skade i hofteleddsbøyeren. Manger Paul Lambert har et godt håp om at skaden ikke er alvorlig.