De fleste har nok fått med seg nå at Norge har gjort sine saker svært bra i U21-EM i Israel og at laget er klar for semifinale i den gjeve turneringen.

Et U21-mesterskap handler imidlertid om mer enn bare heder og ære for de unge talentene. Det er også et utstillingsvindu av dimensjoner.

Som Nettavisen, og andre medier, skrev tidligere denne uken så er det en rekke storklubber på plass i Israel for å finsikte de unge talentene.

Klubber som Arsenal, Chelsea, Manchester United, Barcelona, Juventus, Ajax og Everton er blant de som er på plass for å speide spennende unggutter.

Den engelske avisen Dail Mail har nå satt opp en liten liste over hvilke spillere som er mest ettertraktet i mesterskapet, og på listen finner vi også en nordmann.

Avisen skriver at Everton skal være på plass for å speide midtbanemannen Stefan Johansen. Strømsgodset-spilleren har vært svært solid for Norge i EM.

Nordmannen er imidlertid ikke den eneste som trekkes fram. Her er de alle seks spillerne som avisen har sett nærmere på, og legg merke til at ingen er fra England.

Kevin Strootman (Nederland)
Et kjent navn for de fleste som følger litt med på fotball. Midtbanemannen, som til daglig spiller i PSV, har blitt koblet med både Manchester United og Chelsea. Strootman har mange defensive fibre i seg, og sammenlignes med blant andre Owen Hargreaves. Nederlenderen har ro med ballen, en stødig pasningsfot og gode lederegenskaper.

Marco van Ginkel (Nederland)
Nok en nederlender og nok en spiller det går gjetord om. Kanskje den spilleren det har blitt snakket mest om så langt under EM, sånn sett bort fra noen av de spanske essene, kanskje, og det med rette. Van Ginkel spiller i Vitesse, er offensiv midtbanemann, og Daily Mail mener Chelsea ser på ham som en erstatter for Frank Lampard. Ajax skal også være interessert.

Isco (Spania)
Man kommer selvfølgelig ikke utenom Isco som danser disco med ballen i beina. Eleganten har vist hva kan i mesterskapet og hans kvaliteter kom også godt til syne i Champions League denne sesongen. Manchester City og Real Madrid ønsker begge den offensive midtbanemannen, og 21-åringen skal være verdsatt til 36 millioner pund.

Asier Illaramendi (Spania)
En defensiv midtbanemann, men med store tekniske kvaliteter. Spiller for Real Sociedad i det daglige, og har kanskje vært Spanias beste spiller så langt i EM. Arsenal skal være interessert i spilleren, og Arsène Wenger skal angivelig se på ham som den erstatteren for Patrick Vieira han har vært på jakt etter i mange år nå.

Stefan Johansen (Norge)
Et navn de fleste kjenner fra Tippeligaen. Er sjef på midtbanen hos ligaleder Strømsgodset og har tatt store steg de siste sesongene. Har lenge blitt koblet med større klubber, og nå skriver altså Daily Mail at Everton-manager Roberto Martinez har sett seg ut nordmannen som et flott tilskudd i sin tropp.

Manolo Gabbiadini (Italia)
Eies av Juventus, men har vært utlånt i Bologna. Gabbiadini imponerte i kampen mot England, og scoret mot Israel. Tottenham skal være ute etter den spennende italieneren. 21-åringen scoret seks ganger i Serie A sist sesong, er storvokst og har brukbar teknikk. Kunne nok passet inn i Premier League.

I tillegg til disse har selvfølgelig også en rekke andre spillere vist seg fram i EM så langt. Spania og Barcelonas Tiago Alcantara er en spiller som alltid er god, og som i disse dager også blir koblet med en overgang. Norske Marcus Pedersen er en annen som har imponert, mens også flere av de som til daglig spiller i Tippeligaen, nok kan ende opp med ny klubb etter EM.

LES OGSÅ: Tror U21-gutta vil vasse i tilbud