Gå til sidens hovedinnhold

- Dette har virkelig gått inn på ham

Blackburn-manager Steve Kean tar Morten Gamst Pedersen i forsvar.

Blackburn-manager Steve Kean slår tilbake mot klubbrådgiver Shebby Singh etter at malaysieren blant annet stemplet Morten Gamst Pedersen som en «pensjonist».

Tas i forsvar
Singh gjorde Kean rasende da han kritiserte både Gamst og den pressede manageren offentlig i et møte med fansen sist helg.

Ifølge Singh er den norske landslagsspilleren en tidligere glimrende venstrekant som har mistet fart, ikke løper like mye og ikke har klart å takle overgangen fra vingen til den sentrale midtbanen.

- Morten har vært en fantastisk spiller for klubben. Han er en sann gentleman, og dette har virkelig gått inn på ham, sier Kean.

Roser kameratene
Gamst sier selv at han følte en intern samtale var mer passende enn å slå tilbake mot Singh offentlig.

- Jeg får med med hva som blir sagt, det er vanskelig å ikke gjøre det. Først og fremst vil jeg gi masse ros til spillergruppa i Blackburn, for måten de har stått opp på og støttet meg. Det har vært jævlig bra, sa Gamst Pedersen til Nettavisen på mandag.

- Han får ta det på sin regning, og stå for det. Jeg vet hva jeg står for, og det er ikke så mye mer å si. Jeg pratet med eierne og manageren og fikk sagt det jeg følte, sier Gamst.

(©NTB)

Kommentarer til denne saken