Gå til sidens hovedinnhold

Dette må man kalle en dårlig dag på jobben

Lagde straffe, ble skadet og måtte byttes ut - i samme situasjon.

TOTTENHAM - AEL LIMASSOL 3-0 (5-1 totalt):

Tottenham hadde en 2-1-ledelse før returmøtet med AEL Limassol i kvalifiseringen til Europa League torsdag kveld.

Oppgjøret på White Hart Lane skulle bli grei skuring for londonlaget.

Allerede etter 13 minutter fikk vertene straffe, da keeper Karim Fegrouche la Kyle Naughton i bakken ved hjørnet av sekstenmeteren.

Keeperen pådro seg også en skade og måtte forlate banen i denne situasjonen. Det ble med andre ord en svært kort og dårlig dag på jobben for burvokteren.

Harry Kane tok ansvar fra krittmerket, men selv om spissen så ut til å ha fintet ut innbytter Pulpo, traff han beina til reservekeeperen.

Rett før pause skulle den unge Tottenham-mannen få sin revansj. Paulinho spilte fram til Kane og denne gangen var spissen sikker i avslutningen.

Like etter pause var det servitør Paulinho som inntok rollen som målscorer. I det 49. minutt fikk brassen ballen av Vlad Chiriches og dunket inn 2-0.

Etter 65 minutter fikk Tottenham nok en straffe, etter at Edmar hadde fått ballen i hånden inne i feltet. Andros Townsend satte straffen i nettet.

Dermed er londonklubben igjen klar for gruppespillet i Europa League.

Dette er fjerde sesongen på rad at Spurs spiller i den nest gjeveste europacupen. Klubben har aldri kommet lengre enn en kvartfinale siden turneringen byttet navn til Europa League.

Gruppespillet trekkes frredag 13.00.

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser

Kommentarer til denne saken