Gå til sidens hovedinnhold

Dette mener Torres om Falcao-ryktene

- Man håper store spillere skal komme, sier spissen.

Fernando Torres ser gjerne at han får spisskonkurranse av Atletico Madrids colombianske måljeger.

Falcao har flere ganger vært linket til Chelsea – og onsdag blusset ryktene opp igjen. Den tyske storavisen Bild hevdet nemlig å kjenne til at Real Madrid-manager Jose Mourinho er svært nær et comeback på Stamford Bridge, og at portugiseren tar med seg Falcao fra den spanske hovedstaden.

Det betyr i så fall at Fernando Torres får enda en tøff spisskonkurrent i London-klubben. Tidligere denne sesongen ble Demba Ba hentet fra Newcastle.

Spanjolen, som har slitt med å overbevise Chelsea-fansen etter overgangen fra Liverpool i 2011, nøler ikke med å ønske Falcao velkommen.

- Når man spiller for Chelsea, håper man alltid at store spillere skal komme. Og store navn blir alltid koblet til klubben. Det kan man ikke forhindre – særlig når sommeren nærmer seg. Alle spillere er velkomne i Chelsea, tilføyer 29-åringen ifølge goal.com.

Håper på mer
- Siden jeg kom til Chelsea, har bare toppspillere blitt hentet, så det ville ikke være noen overraskelse hvis vi signerte Falcao.

Spørsmålet er naturligvis om den målfarlige colombianerens eventuelle ankomst vil påvirke hans egne muligheter for å få spilletid. Torres innser at han foreløpig ikke har klart å hente ut sitt beste i den blå drakta.

- Jeg har fortsatt ikke prestert på det nivået jeg ønsker å være. Forhåpentligvis har ikke Chelsea-fansen sett det beste av meg. Jeg håper det er mer i vente, sier 29-åringen.

I Liverpool gjorde han imponerende 81 mål på 142 kamper. På Stamford Bridge har det gått langt tråere. Torres har for eksempel ikke scoret i ligaen i 2013.

- I Premier League har motstanderne våre ligget mye dypere denne sesongen. Det har gjort arbeidsforholdene vanskelige for meg, mens de har blitt bedre for spillere som Juan Mata, Eden Hazard og Oscar, sier han – og tilføyer:

- Jeg må bare tilpasse meg. Forhåpentligvis blir neste sesong mye bedre, for jeg vet at klubben har tillit til meg.

Det hører med til historien at Torres har funnet målformen i Europaligaen etter jul. På de tre siste kampene har spanjolen nettet fire ganger.

- Gjør en god jobb
Om Torres blir å finne på Stamford Bridge til høsten, synes det helt usannsynlig at manager Rafael Benitez er det samme. Det vet spanjolen godt selv også.

Benitez hevder imidlertid at han kan forlate klubben med hodet høyt hevet.

- Jeg er manager for en toppklubb, og tatt alle omstendighetene i betraktning, mener jeg at jeg gjør en god jobb, sier han ifølge fotballnettstedet.

- Folk rundt meg kan være uenig, men med omstendighetene vi har hatt – antall kamper, problemene med Afrika-mesterskapet og deltakelsen i klubb-VM i Japan – er vi der oppe, tilføyer Chelsea-sjefen.

Torsdag kveld kan han føre klubben ett hakk nærmere en tittel i årets sesong. Basel er motstander i semifinalen i Europaligaen.

Reklame

Sjekk ut Nettavisens eksklusive grillpakker: Den amerikanske grillpakken og den moderne grillpakken

Kommentarer til denne saken