Det var i kampen mellom Manchester United og Real Madrid på Old Trafford tidligere denne uken at Nani ble sendt i dusjen av dommeren.

Cüneyt Cakir mente portugiseren gikk for stygt inn mot Reals Alvaro Arbeloa og gravde raskt fram det røde kortet.

United-manager sir Alex Ferguson skjønte lite av avgjørelsen og var tydelig forbannet. Etter kampen nektet skotten å snakke med pressen om hendelsen.

Først fredag ytret veteranen noen ord om det som skjedde. Dette på en pressekonferanse i forbindelse med søndagens FA-cupmøte med Chelsea.

Mister troen
Ferguson kunne bekrefte at han ikke var spesielt fornøyd med avgjørelsen om å sende Nani av banen og at han før kampen hadde fryktet at noe slik kunne skje.

- Det er vanskelig å beholde troen på dette, etter alt som har skjedd de siste årene. Dette er tredje gang noe slik skjer med oss, sier skotten på pressekonferansen.

Ferguson sikter til at Paul Scholes fikk et mål annullert mot Porto i 2004 og at Rafael ble sendt i dusjen mot Bayern München i 2010.

- Jeg var bekymret allerede før kampen. Jeg sa det til staben min. Det var en stor bekymring. Men den er borte nå. Vi må bare komme oss videre, sier manageren.

- Ikke trist
Dommer Cakir uttalte seg også om hendelsen til spanske AS fredag.

(artikkelen fortsetter under bildet)

- Jeg føler meg bra og tviler ikke på min egen avgjørelse. Det røde kortet var korrekt. Med tiden vil folk si seg enig i det, sier han.

- Jeg er ikke trist. Jeg tenker ikke engang på det. Jeg har fått mer kritikk ved tidligere anledninger, og reist meg, så jeg kan gjøre det igjen, sier dommeren.

Sir Alex Ferguson ble også spurt om Wayne Rooney på pressekonferansen fredag. Det har de siste dagene versert masse rykter om at spilleren er på vei bort fra United.

Rooney blir
Skotten kunne imidlertid slå fast at spissen ikke kommer til å forsvinne fra Old Trafford.

Rooney har i løpet av de siste dagene blitt koblet med flere klubber. Manchester City og Paris St. Germain er blant favorittene til å sikre seg spilleren, ifølge bookmakerne.

- Rooney er en av de beste spissene i verden. Men jeg tror ikke han forlater Manchester United, sier City-manager Roberto Mancini om rivalspissen.

- Jeg kjenner ikke til situasjonen der. Kanskje han ble snurt fordi han ikke fikk starte? Om en uke er nok alle spekulasjoner over, sier italieneren.