Luis Suarez har reist til fjellkjeden Pyreneene i Spania sammen med sin personlige trener for å starte sesongoppkjøringen, skriver Daily Mail.

Uruguayaneren får ikke lov til å trene med sine nye lagkamerater i Barcelona på grunn av biteepisoden i fotball-VM, som gjør at han er utestengt fra «all fotballaktivitet» frem til oktober.

Håper å få redusert straffen
Suarez, som ble solgt fra Liverpool til Barcelona tidligere i sommer, ønsker imidlertid å være i best mulig form når han er tilbake på fotballbanen.

I utgangspunktet er Suarez utestengt frem til oktober, men han håper at idrettens voldgiftsrett vil redusere straffen hans, slik at han kan begynne å trene med sine nye lagkamerater allerede i august.

I Pyreneene
I mellomtiden jobber han med å komme seg tilbake i best mulig form etter sommeren VM-skandale.

27-åringen har bestemt seg for å trene i Pyreneene fordi klimaet er noe kjøligere og mindre fuktig i forhold til Barcelona. Han håper også å dra nytte av å trene i høyden.

Med seg har han sin egen personlige trener.

Suarez har nemlig ikke lov, på grunn av sin straff, å benytte seg av trenere fra Barcelona.

Tidligere Barcelona-stjerne Eric Abidal trente på samme sted da han forsøkte å kjempe seg tilbake på fotballbanen etter å ha vært diagnostisert med kreft.

Barcelona møter Elche i sesongens første seriekamp 24. august.