Gå til sidens hovedinnhold

Dette skaper enda mer trøbbel for Chelsea

Stjerner mister storkampen mot Arsenal.

Da Maccabi Tel Aviv ble slått 4-0 i Champions League onsdag, så spillet omsider ut til å ha løsnet for Chelsea.

Med tre utskiftninger i forsvarsrekka holdt blåtrøyene endelig tett bakover.

Manager José Mourinho også fant også fram til en offensiv sammensetning i laget som gjorde jobben foran motstanderens mål. Scoringene ble etter hvert mange, selv om Eden Hazard innledet kampen med å blåse et straffespark høyt over tverrliggeren.

Willian, Oscar, Cesc Fàbregas og innbytter Diego Costa scoret en gang hver mot gjestene fra Israel. Førstnevnte måtte dog byttes ut allerede i 23. spilleminutt.

Kort opptreden

Kort tid etter at han sendte Chelsea i føringen med et frispark, som trolig var ment som et innlegg, måtte Willian gå av banen.

En skade på baksiden av låret gjør at brasilianeren ikke rekker storoppgjøret mot Arsenal på Stamford Bridge lørdag.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Heller ikke nyervervelsen Pedro blir spilleklar til londonderbyet. Spanjolen sto også over mot Maccabi Tel Aviv. José Mourinho har ifølge Sky Sports bekreftet at begge spillerne mister Arsenal-oppgjøret.

Dermed må Chelsea klare seg uten begge de mest naturlige valgene til den høyre kantposisjonen i startelleveren lørdag.

Den regjerende ligamesteren i England har vaklet i Premier League så langt. På fem runder er det blitt tre tap for Mourinhos menn, og laget har sluppet inn flest mål av samtlige klubber.

Fàbregas: - Uakseptabelt

Det gir en oppsiktsvekkende svak 17.-plass og en posisjon rett over nedrykksstreken.

Cesc Fàbregas mener det er uakseptabelt for Chelsea å ligge så dårlig plassert i den hjemlige ligaen, men ser postitivt på fortsettelsen.

- Vi er Chelsea og når du ser oss så langt nede på tabellen , så må du se to ganger før du skjønner at det stemmer. Det kan vi ikke tillate lenger, sa Fàbregas i et intervju med Viasat etter onsdagens kamp.

- I dag synes jeg vi presset høyere i banen, og sånn må det være i moderne fotball. Dette var en god prestasjon. Vi holdt nullen, scoret mange mål og spilte bra fotball, så jeg er fornøyd, påpekte spanjolen.

Se Cesc Fàbregas snakke om mesterligaåpningen i videoen under.

Se en ny episode av Tippemagasinet:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=cO8Lpmtsqyp5_nyJfzzh2pUxGeHuFVJAZ56nB5T6QiN9dFcHjqb9gIv02s4xmD2F-GEqu5Z-_GXNaCiy0yo_AyDUmNp-cmvp&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Kommentarer til denne saken