Gå til sidens hovedinnhold

- Dette var vendepunktet

I sin første kamp som trener for NIT-HAK førte Jan-Ivar Lorentzen bunnlaget til en sjelden seier i eliteserien torsdag.

Før torsdagens serierunde hadde Akershus-laget NIT-HAK tre poeng på tolv kamper. Med ny trener på plass ble det tent et håp om overlevelse da Stord ble beseiret 33-26 hjemme.

- Det her smakte veldig, veldig godt. Når du kommer som ny trener, er det viktig med en slik start, sier trener Jan-Ivar Lorentzen til Nettavisen.

Lorentzen kom til klubben fra Trøgstad (2. divisjon) like over jul, og mot Stord så NIT-HAK ut til å ha fått det lille ekstra som trengs for å klare seg i eliteserien.

- Vi har jobba veldig mye med forsvarsspillet, og i førsteomgangen i dag spilte vi virkelig bra bakover. Dessuten hadde vi troen på at vi skulle vinne, og vi spilte sammen som et lag, sier Lorentzen.

Etter torsdagens seier har NIT-HAK tre poeng opp til trygg grunn.

Var denne seieren vendepunktet for dere?

- Ja, jeg tror dette er et vendepunkt. Tre poeng opp er ikke avskrekkende, men vi må ha fokus på oss selv og vårt eget spill - så får det bli som det blir, avslutter en svært glad trener.

Se tabellen her.

Eliteserien menn, torsdag: Heimdal - Haslum HK 30-39, Drammen Vestli 38-29, Elverum - Kragerø 28-19, Haugaland - Stavanger 20-18, NIT-HAK - Stord 33-26.

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka