(SIDE2:) En video, som avisen The Sun publiserte mandag, viser Paul Burrell mens han skryter av å ha løyet for den pågående Diana-høringen.

Tatt imot penger
I videoen innrømmer også butleren å ha tatt imot penger for å fortelle om Diana i media. Ifølge avisen skal Paul Burrell være god for 20 millioner pund, som også kommer fra salget av de to Diana-bøkene han har skrevet.

Mannen, som har omtalt seg selv til prinsessens støtte, sier i videoen at han ikke holdt tilbake opplysninger overfor dommeren i høringen og at han dessuten la inn et par falske ledetråder i sin forklaring.

Kan bli arrestert
Burrells innrømmelser kan føre til at han blir arrestert for mened.

The Sun skriver at Burrell innrømmer å ha holdt tilbake opplysninger fra en samtale han hadde med dronning Elizabeth etter at Diana var død. Denne samtalen er blitt referert til før, men i retten nektet Burrell for at han husket detaljene og sa at Elizabeth først og fremst var bekymret for Dianas romanse med Dodi al-Fayed.

Tidligere har han hevdet at dronningen fortalte ham at «mørke krefter var i sving» rundt Dianas død.

På videoen forteller den tidligere butleren også at han ikke ønsket å vitne om Diana under høringen og at han vil ta med seg prinsessens hemmeligheter i graven.

- Men de som selger mine kongelige effekter i USA mente det ville være dårlig forretning om jeg ikke dukket opp, sier Burrell.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!