Gå til sidens hovedinnhold

Dianas stebror død i Kambodsja

Prinsesse Dianas stebror er død i Kambodsjas hovedstad Phnom Penh, opplyser det britiske utenriksdepartementet. Omstendighetene rundt Adam Shand Kydds dødsfall er ukjente.

Britiske myndigheter ble mandag kjent med at Adam Shand Kydd (49) var død, melder AFP.

- Vi er i kontakt med hans nærmeste pårørende, og har tilbudt vår assistanse, opplyser en talskvinne for utenriksdepartementet. Ifølge talskvinnen foreligger det ingen detaljer om omstendighetene rundt, eller årsaken til dødsfallet.

Stesøsken
Adam Shand Kydd var avdøde prinsesse Dianas stebror, og sønn av Peter Shand Kydd, som skilte seg fra Adams mor etter å ha møtt og forelsket seg i Dianas mor. Dianas foreldre ble skilt i 1968, og hennes mor giftet seg senere med Peter Shand Kydd.

Jarlen av Spencer (Dianas far) fikk imidlertid foreldreretten til barna sine, og Diana og hennes søsken vokste derfor ikke opp sammen med de tre barna Peter Shand Kydd hadde fra sitt første ekteskap.

Dødssyk mor
Dianas mor, Frances Shand-Kydd (67), lider av en uhelbredelig hjernesykdom, og ble nylig innlagt på sykehus i Skottland etter at hennes helsetilstand ble alvorlig forverret. Britiske medier meldte at hun var døende, men familien har senere opplyst at hun er på bedringens vei.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem