Gå til sidens hovedinnhold

- Disse kan bli solgt fra Liverpool

Premier League-klubben skal rydde i stallen.

Liverpool har hatt en skuffende sesong og endte igjen opp uten sølvtøy. Til sommeren er det ventet ny opprydding i Anfield-klubben.

Manager Brendan Rodgers skal etter sigende fortsatt sitte trygt, til tross for fiaskosesongen, og nå er jakten på nye spillere i gang.

The Times hevder at spissen Christian Benteke står øverst på ønskelisten til de røde og at et framstøt mot ham er nært forestående.

Markovic ut?
Samme avis hevder også at flere profiler kan bli solgt fra klubben.

Blant de største profilene som trekkes fram, finner vi unge Lazar Markovic. 20-åringen ble hentet for 20 millioner pund i fjor sommer.

Det har flere ganger blitt spekulert i at vingen er en spiller manager Rodgers i utgangspunktet ikke ville ha, men at de andre medlemmene i den såkalte transferkomiteen trumfet gjennom kjøpet av serberen.

Nå føler klubben seg usikker på om 20-åringen noen gang vil passe inn i engelsk fotball, til tross for en brukbar periode midt i sesongen.

Fra før er det kjent at Glen Johnson og Brad Jones ikke får nye kontrakter i Liverpool. Begge er allerede i gang med jakten på en ny klubb.

José Enrique og Fabio Borini er to spiller som skal ha fått beskjed om at de også kan bytte klubb, ifølge Times. De er ikke med i Rodgers' planer.

Borini var nær en overgang til Sunderland sist sesong, etter et bra låneopphold der. Den gang var Stadium of Light-klubben villig til å legge 14 millioner pund på bordet, men Borini er nok ikke verdt like mye nå.

Det var Borini selv som takket nei til en overgang den gang.

To spisser
Mario Balotelli og Rickie Lambert er de to siste fra denne sesongens A-lag som trolig kan bli solgt i sommervinduet om et bra bud dukker opp.

Lambert trenger mer spilletid, mens Balotelli har floppet i rødt.

De utlånte spillerne Iago Aspas og Luis Alberto kan også gå en usikker Liverpool-framtid i møte, men er ikke på listen til The Times.

Journalist Tony Barrett mener også å vite at Liverpool vurderer å styrke trenerstaben, for å gi manager Rodgers enda bedre arbeidsforhold.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå

Kommentarer til denne saken