Porto-spiller Hulk er en ettertraktet mann og mange skulle nok ønske å se den sterke angrepsspilleren i nettopp sin klubb.

Selv trives imidlertid brassen godt i portugisisk fotball, der han har utviklet seg enormt siden han kom fra den japanske ligaen i 2008.

Forrige sesong nettet Hulk hele 36 ganger på totalt 53 kamper for Porto og denne sesongen har han scoret 13 mål på 29 kamper så langt.

- Et utrolig lag
Men til tross for at 25-åringen trives godt i Portugal, er han klar på at det er to klubber det hadde vært vanskelig å takke nei til, om tilbudet skulle komme.

- Jeg liker Porto veldig godt, men hvem ville vel ikke spille for Barcelona. De har et utrolig lag. Barcelona og Real Madrid, jeg tror jeg hadde sagt ja til dem, sier han ifølge A Bola.

Brassen forteller også at han var svært nær en overgang til Atlético Madrid i La Liga, før han til slutt endte opp med å velge Porto i 2008.

- Da jeg var i Japan sto valget mellom Atletico og Porto. Jeg valgte til slutt Porto fordi det var lettere å tilpasse seg den klubben, sier Hulk.

- Elsket det
- Jeg dro for å se en Porto-kamp på gamle Estadio das Antas og elsket det. Miljøet rundt klubben og fansen var fantastiske, fortsetter han.

Chelsea har flere ganger blitt koblet med Hulk, spesielt under tiden da André Villas-Boas var manager i den engelske klubben. De to jobbet også sammen i Porto.

Porto har imidlertid hele veien nektet å selge sin 25 år gamle juvel, men han skal angivelig ha en utkjøpsklausul i kontrakten på 100 millioner euro.