Lilles Eden Hazard er en ettertraktet mann og den slepne belgieren har blitt koblet med en rekke storklubber den siste tiden.

Selv om Hazard i mange år har blitt regnet som et stort talent, er det først de siste sesongene at den offensive spilleren virkelig har slått ut i blomst.

- Storklubber
20-åringen var blant annet sentral da Lille gikk til topps i franske Ligue 1 forrige sesong. Spillerens agent forventer nå at det vil komme et bud i januar.

Manchester City er blant klubbene som har vært koblet med Hazard gjentatt ganger, mens Real Madrid og Juventus også skal ha vært på banen.

Spillerens agent, Marc Fourmeux, er klinkende klar på at det bare er de virkelig store klubbene som har noen sjans til å sikre seg 20-åringen.

- Edens framtid ligger i en av Europas beste klubber. Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester City, AC Milan, Juventus og Inter er alternativene, sier han til spanske AS.

- Det har vært mye snakk om et bud på 30 millioner euro fra Manchester City. Denne avtalen innebærer at han vil forbli hos Lille på lån fram til sommeren, sier agenten.

Yann M'Vila
Tidligere har imidlertid Lille-president Michel Seydoux blitt sitert på at klubben ikke vil akseptere et bud på mindre enn 40 millioner euro for spilleren.

Om den franske klubben fortsatt står ved dette, tyder mye på at City og de andre storklubbene må grave ganske så dypt i lommene for å vinne kampen om spilleren.

Hazards agent representerer for øvrig også en annen meget ettertraktet herremann, Yann M'Vila. Den defensive midtbanemannen er også i storklubbenes søkelys.

- I Italia, såer både Milan og Inter interessert i å hente ham. Men det gjenstår å se hvem som klarer å overbevise ham om å flytte på seg, sier agenten.

- De som ønsker M'Vila må også grave dypt. Han er verdsatt til rundt 20 millioner euro av Rennes og ingenting er avgjort med tanke på framtiden hans, avslutter Fourmeux.