Gå til sidens hovedinnhold

Disse skal Arsenal selge

Arséne Wenger har startet ryddeprosessen.

Tirsdag ble den franske spissen Olivier Giroud bekreftet klar for Arsenal.

Arsenal har tidligere i år sikret seg underskriften til en annen angrepsspiller, nemlig tyske Lukas Podolski. Den tidligere Köln-mannen var Wengers første signering i sommer.

Men når noen kommer inn, må andre ut. Slik er det også i Arsenal. Nå skal derfor Arséne Wenger ha startet ryddeprosessen, melder Daily Mail.

Rydder opp
Klubben tar nå sikte på å bli kvitt de uønskede spillerne, men det har vist seg lettere sagt enn gjort. Forsøk på å selge Denilson til Sao Paulo, Carlos Vela til Real Sociedad og Sebastien Squillaci til Bastia har kollapset denne uken.

Arsenal vil fortsette arbeidet med å få i stand permanente salgsavtaler for de nevnte spillerne, skal vi tro Daily Mail.

I tillegg skal spillere som Andrej Arsjavin, Nicklas Bendtner, Marouane Chamakh, Park Chu-young og Johan Djourou alle være på vei ut av portene på Emirates.

Det blir også spekulert heftig i framtiden til superspiss Robin van Persie. Nederlenderen har blitt koblet bort fra Arsenal i hele sommer.

Spissen står uten kontrakt neste sommer, og om han ikke signerer en ny avtale, kan londonklubben se seg nødt til å selge ham allerede nå i sommer.

Van Persie til City?
Skulle van Persie bli på Emirates, men ikke skrive på en ny avtale, kan han forsvinne gratis etter neste sesong. Manchester City rapporteres å stå klare med sjekkheftet.

Arséne Wenger har tidligere uttalt at han ønsker en stopp på salg av stjernespillere til Premier League-rivaler.

- De har nok spillere der nå. Om jeg blir smigret? Mer bekymret. Van Persie til City? Spørsmålet kan ikke stilles, for han er under kontrakt, og ingen kan kontakte noen som er under kontrakt, sa Wenger i april.

Det vil uansett gå en kule varmt for faksmaskinen på Emirates denne forsesongen, om Daily Mail får rett i sine påstander.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken