Gå til sidens hovedinnhold

Dobbel jackpot på søndagskupongen

Og dermed ligger det over 2 millioner i tolverpotten

Elleve kamper fra den norske seriefotballen i Tippeligaen og Adeccoligaen, komplettert av oppgjøret mellom Brøndby og Sønderjyske er utfordringen på en vanskelig søndagskupong, der det altså er dobbel jackpot og treffer du med tolv rette søndag får du vesentlig bedre betalt enn til vanlig.

Les også:
Oddstips søndag: Liverpool vinner ikke
Tippeligaen: Full oversikt over skader og karantener
Oddsen søndag: Lesernes oddstips
Oddstips søndag: Kan Bergen får to lag i Tippeligaen?
Travtips søndag: Tjomsland for alle penga

Kamp 1 Vålerenga - Stabæk
Etter Tromsøs noe overraskende hjemmetap for Brann lørdag ettermiddag, har Vålerenga en ypperlig mulighet til å skaffe seg et solid forsprang i kampen om sølvmedaljene (fortsatt en liten teoretisk gullsjanse) når de tar imot Stabæk på Ullevåll i kveldskampen søndag. Vålerenga har vært knallsterke på hjemmebane denne sesongen, og står med råsterke 8-2-0 på Ullevåll. Bortsett fra at Stefan Sandberg soner karantene, er det ingen problemer i mannskapet til Martin Andresen. Stabæk på sin side har hatt en meget skuffende sesong, og samtidig hatt veldig mye marginer i mot. Tegn til formforbedring nå med to strake seire, men Stabæk var tross dette ikke veldig overbevisende sist hjemme mot Lillestrøm. Kapasiteten til Jan Jønssons mannskap er uomtvistelig og det er liten tvil om at Stabæk er istand til å påføre Vålerenga sesongens første hjemmetap. Ingen problemer med mannskapet for bæringene og vi tyr til helgardering.

Kamp 2 Hønefoss - Haugesund
På forhånd var dette et klart sikkeralternativ for oss. Men dessverre så er Hønefoss rammet av svært viktige karantener, da både Bangura og Dmitrijev må sone for gule kort. En klar svekkelse for hjemmelaget. I tillegg er det svært usikkert om Angan rekker kampen og da blinker det litt i varsellampene. Haugesund tok en sjelden og ufortjent borteseier sist mot Kongsvinger, men det er neppe noen grunn til å tro at Haugesund er kvitt bortekomplekset. Tor Arne Andreassen soner karantene. Vi er veldig i tvil på denne kampen, men tror fortsatt på et topp motivert hjemmelag og setter H.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Kamp 3 Kongsvinger - Sandefjord
Det brenner et sterkt blått lys for Kongsvinger og lyset er slukket for Sandefjord. Slik sett skal jo alt ligge til rette for en svært etterlengtet hjemmeseier på Gjemselund søndag kveld. Hjemmelaget har kun tapt en av sine fem siste seriekamper, men de fire øvrige er dessverre for hjemmelaget alle endt uavgjort og altså kun gitt fire poeng. Men Kongsvinger burde vunnet hjemme mot Haugesund og var klart best borte mot Odd sist. Roger Risholt er forsvunnet til Fredrikstad, mens Olav Tuelo Johannessen er havnet i synderegisteret, og Thomas Myhre spiller trolig heller ikke (var også ute sist). Sandefjord er ferdige og vi tror Kongsvinger griper denne sjansen til tre livsviktige poeng for å holde liv i håpet om fortsatt Tippeligaeksistens.

Kamp 4 Lillestrøm - Start
Lillestrøm har vært en gedigen skuffelse denne sesongen etter en bra start. Kun åtte poeng på de elleve siste seriekampene og kun en seier i denne perioden og spillemessig har det vært skralt lenge. Vant riktignok sin siste hjemmekamp mot et svakt Aalesund-lag. Nosa Igiebor soner karantene. Start forbereder seg på livet etter Bolanos og også Fevang er forsvunnet, men det er trolig at Fredrik Strømstad redebuterer søndag. 3-2-6 er bortetallene og 17-31 i målforskjell er bekymringsfulle tall. Nesten tre baklengs i snitt på hver bortekamp altså. Nå er det dags for at Lillestrøm viser seg frem og på en vanskelig kupong lar vi H'en stå ugardert.

OBS!Nå kan du tippe på Android-telefoner

Kamp 5 Odd Grenland - Aalesund
Uten tvil søndagskupongens sikreste helgardering. Hjemmelaget er uten Peter Kovacs (solgt), Brenne (karantene), Bentley og Svindal-Larsen (begge skadet). Mattias Andersson er hentet fra Fredrikstad og får garantert sin debut i morgen. Hos Aalesund må Daniel Arnefjord sone karantene etter sitt røde kort sist. Riktignok har Odd hatt et svært godt tak på Aalesund i tilsvarende oppgjør (5-1-0 på siste seks), men et meget svekket Odd-lag som muligens allerede er begynt å tenke på semifinalen i cupen kan ikke stoles på. Aalesund har ikke uventet falt av lasset, men bør kunne ha poengsjanse søndag. HUB.

Kamp 6 Rosenborg - Viking
Ingen grunn til å tro at Rosenborg roter seg vekk her. Kris Stadsgaard er forsvunnet til spansk fotball, og Matthias Bjärsmyr er ankommet fra greske Panathinaikos. Martin Fillo soner karantene hos Viking. Rosenborg på gulljakt misser ikke her, og RBK får vår fulle tillit.

Kamp 7 Alta - Strømmen
Fire strake seire på Strømmen som sensasjonelt nok er inne på kvalikplass til Tippeligaen. Om de vil dit er en helt annen sak. men det er fortrinnsvis på hjemmebane Strømmen leverer varene, bortetallene er ikke bedre enn 3-2-4 og skrøpelige seks mål er scoret på tilsammen ni bortekamper. Alta ligger seks poeng klar av nedrykkstreken når det gjenstår åtte serierunder og tar et langt steg bort fra et eventuelt nedrykk med seier her. Vi holder alle muligheter åpne her, men innerst inne tror vi på hjemmeseier.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kamp 8 Bryne - Tromsdalen
0-2-7 er fasiten for Brynes ni siste seriekamper, og det som engang på vårparten var tetstrid, er i høyeste grad blitt nedrykkstrid. Men 0-0 borte mot Sarpsborg sist kan ha vært den oppturen Bryne-laget trengte før de avsluttende kampene. Ingen spesielle fravær for Jær-laget som savner storscorer Marius Helle. Tromsdalen tok fire poeng mot topplagene Sogndal (1-0 hjemme) og Ranheim (2-2 borte), men rotet seg vekk igjen sist hjemme mot Sandnes-Ulf og tapte 0-1. Jonas Johansen soner karantene. En såkalt must-win kamp for begge lagene dette, og med tanke på at Bryne ikke har vunnet på en "evighet", er det nærliggende å ty til garderinger.

Kamp 9 Løv-Ham - Bodø/Glimt
Eventyrlig form på bergenslaget Løv-Ham som for alvor har meldt seg på i opprykkskampen etter 6-2-2 på de siste ti kampene. Og spillemessig har det tidvis vært strålende fotball. Unge Fredrik Haugen (går til Brann etter sesongen) betraktes som det største talentet i Bergen siden Erik Huseklepp og har vært glitrende i sin offensive midtbanerolle. Arne Sandstø har fått dreis på laget og ingen spillere er ute med skader eller karantener. Bodø/Glimt er som vi skrev i en artikkel tidligere i sommer for svake på bortebane til å henge med ihvertfall til direkte opprykk. Svært middelmådige 1-5-4 på bortebane og vi tror Bodø/Glimt får det tøft i Bergen søndag kveld og synes Løv-Ham er en klar sikkerkandidat på kupongen.

Kamp 10 Sandnes Ulf - Follo
To lag med begge bena plantet i bunnstriden og denne kampen er en helt sikker helgardering

Kamp 11 Sogndal - Mjøndalen
Etter noen middelmådige resultater var Sogndal tilbake på vinnersporet hjemme mot Moss sist. En kamp undertegnede så, og Sogndal var klart best i den kampen og i realiteten aldri truet. Den viktige stopperen Lars Grorud må sone karantene, men samtidig returnerer like viktige Even Hovland (stoppermakker til Grorud) etter karantene, så det betyr egentlig uforandret lag fra sist. Mjøndalen tok en svært overraskende borteseier mot Bodø/Glimt i sin nest siste bortekamp og vant også sin siste bortekamp mot Sandnes-Ulf. Uansett er Sogndal så sterke på hjemme på Fosshaugane at en ny trepoenger er innen rekkevidde og Tippeligaen blinker i det fjerne.

OBS!Nå kan du tippe på Android-telefoner

Kamp 12 Brøndby - Sønderjyske
Et oppgjør fra den danske toppdivisjonen avslutter søndagskupongen. I og med at FC København i Champions League-modus rotet vekk to poeng hjemme mot Silkeborg i går (2-2 hjemme), kan Brøndby kappe inn litt på forspranget til Ståle Solbakkens lag. Men Brødnby har vært variable til nå og er ikke helt til å stole på (1-2-0 hjemme). Motstander Søndrjyske har levert en brukbar åpning på sesongen (3-1-3 totalt) og denne kampen synes halvskummel. Uansett får Brøndby et forholdsvis klart favorittstempel.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 486-rekker

96-rekker

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 12.09.2010 17:55
1. Vålerenga - Stabæk H U
2. Hønefoss BK - Haugesund H U
3. Kongsvinger - Sandefjord H
4. Lillestrøm - Start H
5. Odd - Aalesund H B
6. Rosenborg - Viking H
7. Alta - Strømmen H B
8. Bryne - Tromsdalen H
9. Løv-Ham - Bodø/Glimt H
10. Sandnes Ulf - Follo H U B
11. Sogndal - Mjøndalen H
12. Brøndby - SønderjyskE H U

486-rekker

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 12.09.2010 17:55
1. Vålerenga - Stabæk H U B
2. Hønefoss BK - Haugesund H U B
3. Kongsvinger - Sandefjord H
4. Lillestrøm - Start H
5. Odd - Aalesund H U B
6. Rosenborg - Viking H
7. Alta - Strømmen H U B
8. Bryne - Tromsdalen H
9. Løv-Ham - Bodø/Glimt H
10. Sandnes Ulf - Follo H U B
11. Sogndal - Mjøndalen H
12. Brøndby - SønderjyskE H U
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken