Gå til sidens hovedinnhold

Dobbelsjanse på oddsen i kveld

Det er mange fine objekter å velge i på dagens program, vi prøver en sikker og en dristig variant.

Lazio og Zaragoza ser begge ut som trygge spill på hjemmebane i dag, og oddsen er til å leve med.

I tillegg fatter vi interesse for de to formsterke lagene Mainz 05 og Esanyol, som begge møter svak motstand og gir pen tilbakebetaling ved seier.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens statistikkportal

Alle poengene blir igjen i hovedstaden
Lazio kommer fra tre strake seirer, 5-3-0 på de åtte siste, sist tap kom mot suverene Inter. Var på gyngende grunn mot Catania onsdag, men reiste seg mesterlig og vant tilslutt 3-1. Står med 6-4-2 hjemme, etter flere svake resultater i høst. Baklengsmålet var det første på fem kamper. Ingen skadeproblemer.

Sampdoria viser også fin form om dagen, tre av de fire siste er vunnet, tapet kom borte mot AC Milan og var heller ufortjent. 3-2-7 borte. Oliveira, Delvecchio og Bonazzoli er alle tilgjengelige igjen.

Et høyst interessant oppgjør, der også hjemmeoddsen er verdt litt oppmerksomhet. 1,60 brukes.

Overkommelig oppgave for Zaragoza
Hjemmelaget røk ut av cupen etter et bittert 1-2-tap hjemme for Barcelona i midtuken. Hadde ambisjoner før sesongstart, men har ligget forholdsvis stabilt litt bak de beste. 7-3-2 på hjemmebane. Mangler Cesar, Cuaerto og Sergio, Aimar returnerer.

Sociedad er i realiteten klare for nedrykk etter tap i de tre siste. Har kun én nettkjenning på de seks siste kampene. 0-5-6 og målforskjell 2-11 på bortebane. Mangler flere faste, forsvaret må komponeres på nytt.

Soleklar H, og vi spiller til 1,40.

Gavmildt vertskap
Aachen så ut til å ha løst forsvarsproblemene da det ble to kamper uten baklengs tidlig i februar, men har falt tilbake til gamle synder med to innslupne i begge de to påfølgende kampene. Svake 3-3-6 hjemme, kampene med tilnærmet lik fire mål i gjennomsnitt. Mainz topper formtabellen med fem seirer på de seks siste. Svake 2-5-4 borte, men syv poeng på de tre siste reisene. Andreasen suspendert.

2,60 på at gjestene fortsetter den fine trenden kan brukes.

Espanyol med fem strake
Vertene er i storform med tre seirer på rad i ligaen og dobbeltseier mot Livorno i UEFA-cupen. Bare 5-3-4 hjemme i ligaen. Jarque og Chica soner karantene, i tillegg mangler flere faste med skader. Villarreal tok en etterlengtet seier da Mallorca ble slått 2-1 på overtid sist. Ligger bare tre poeng bak vertene på tabellen, 3-2-6 på bortebane. Flere faste er ute for gjestene også.

Oddsen på hjemmelaget er absolutt spillbar.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens statistikkportal