Gå til sidens hovedinnhold

Død kvinne funnet i sjøen

Brannvesenet fant like før klokken 14.00 i dag en død kvinne i sjøen i Breiviken ved Handelshøgskolen i Bergen.

- Jeg kan bekrefte at det er en kvinne vi har funnet. Kvinnen er tatt opp og kjørt til Gades institutt for identifisering, sier operasjonsleder Ragnar Lyssand til iBergen no.

Han utelukker ikke at funnet kan ha sammenheng med redningsaksjonen som ble satt igang på Nordnespynten tidligere i dag.

- Det ble funnet kvinneklær på Nordnespynten og vi kan ikke utelukke noen ting. Men foreløpig jobber vi ut i fra at dette er to hendelser, sier Lyssand.

Da iBergen.no var i kontakt med politiet ved 16-tiden, jobbet de fremdeles med å finne eventuelle sammenhenger mellom de to hendelsene.

Avsluttet søket
Klokken 1149 fikk politiet inn melding om at det lå klær i sjøkanten ved Nordnespynten i Bergen. Politiet rykket ut med en hundepatrulje og varslet straks redningspersonell da de fikk bekreftet funnene.

Politi, redningskøyter, dykkere fra brannvesenet og luftambulansen, deltok i søket etter det politiet fryktet kunne være en person som hadde gått i sjøen.

Redningsaksjonen ble avsluttet klokken 1300. Tre kvarter senere kom det inn melding om at en livløs kvinne lå å fløt i sjøen i Breiviken.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken