Barna på 11 og 15 år betegnes av en mor i nabolaget som både høflige og hyggelige. De to heter henholdsvis Angel og Starlet, melder CNN.

De to skal angivelig være barna til kidnapperen Phillip Garrido. Mannen som i 18 år har holdt deres mor, Jaycee Lee Dugard, fanget i sin bakgård.

Store kontraster
Ifølge CNN skal både Dugard og hennes to døtre ha levd et lite bemerkelsesverdig liv i det offentlige. Noe som står i skarp kontrast til mange avisforsidene som er presentert de siste dagene.

Cheyvonne Molino har møtt de to barna, men synes det er rart at media nærmest omtaler de to som ville unger som levde som ulver i bakgården til Garrido.

- Kanskje det var sånn, men det viste de ikke til meg, sier hun.

For dem som hadde kontakt med Jaycee gjennom trykkeriet til kidnapperen, gikk hun under navnet Allissa. Hun får betegnelsen profesjonell, høflig og interessert.

Konservativt kledt
En kunde omtaler barna som litt annerledes:

- De var ikke kledt som vanlige tenåringsjenter. De var kledt veldig konservativt.

De siste dagene har likhunder gjennomsøkt huset og den tilhørende eiendommen, hvor den voldtektsdømte kidnapperen holdt Jaycee og hennes unger fanget.

Les også: Kan ha kidnappet tre andre jenter

Politiet har ikke kommet med opplysninger om søndagens undersøkelser, men målet er å oppklare flere forsvinningssaker i California. En rekke prostituerte ble borte på 90-tallet og kroppsdeler er funnet i nærheten av Phillip Garridos arbeidsplass.

Av naboer beskrives kidnapperen som en religiøs fanatiker som ble oppfattet som ekkel.

- Barna gråt
Ifølge stefaren til Jaycee, Carl Probyn, gråt barna da kidnapperen ble arrestert av politiet. Jaycee måtte forklare de to barna på 11 og 15 år at Garrido hadde kidnappet henne og holdt henne fanget siden 1991. Det melder Sky News.

Probyn tror Jaycee (29) har utviklet Stockholm-syndromet, der offeret sympatiserer og danner et bånd med kidnapperen, og at hun derfor antakeligvis ikke har forsøkt å rømme fra teltet i bakgården til Garrido der hun bodde med sine to barn.